23948sdkhjf

Terma lander storordre

Den danske forsvars-leverandør har underskrevet en aftale med Lockheed Martin på levering af komponenter til Joint Strike Fighter-projektet.
Der er tale om en langsigtet aftale vedrørende levering af kompositdele til Lockheed Martins F-35 Lighting II-program. Aftalen har en samlet værdi på 95 mio. dollars (523 mio. kr.) med option på yderligere ordrer. Ordren består af vingeforkanter til højderoret, produceret i komposit, og Terma bliver eneleverandør, til kontrakten udløber i 2019.

- Underskrivelsen af aftalen understreger Termas position i F-35-programmet og viser, hvordan samarbejde kan gavne Terma, Lockheed Martin og F-35-programmet som helhed. Selskaberne vil udvikle teknologi, vise vejen mod produktionseffektiviseringer for at møde strenge kvalitetskrav og arbejde mod at etablere Terma som en førende leverandør af kompositdele, siger president og CEO hos Terma, Jens Maaløe.

I September landede Terma også en aftale med Northrop Grumman til en værdi af 97 mio. dollars (534 mio. kr.). Også denne aftale drejer sig om levering af kompositdele og udløber i 2019.

- Ved at indgå disse aftaler har vi etableret den nødvendige, solide og pålidelige base for vores fremtidige investeringer i teknologi, produktionsfaciliteter og medarbejdere, siger Jens Maaløe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11