23948sdkhjf

Laser-ordre til NKT Photonics

NKT Photonics skal levere et højeffekt fiberforstærkermodul til brug i amerikanske Coherents nyligt lancerede Daytona sub-nanosekund pulserende laser
Laseren er udviklet til brug i en række applikationer indenfor mikroelektronikindustrien. Forstærkeren er baseret på NKT Photonics’ fotoniske krystalfiberteknologi, som selskabet brød igennem med for ti år siden.

- Det glæder os at kunne føje Coherent til gruppen af fremtrædende laserselskaber, der anvender vores platform, siger administrerende direktør Jakob Skov, NKT Photonics, og tilføjer:

- Det, at en af verdens førende leverandører af lasere har valgt vores unikke PCF-forstærker som et nøglemodul i deres seneste generation af kortpulserende lasere, vidner om vores produkters driftssikkerhed og modenhed.

- Vi er glade for at arbejde sammen med holdet hos NKT Photonics. Vi betragter NKT som en vigtig leverandør og samarbejdspartner i relation til vores fiberbaserede pulserende laserplatform, siger Sushil Shah, vice president og general manager, Coherent.

Om NKT Photonics
NKT Photonics leverer optiske fibre og industrielle fiberlasere til markeder inden for materialeforarbejdning, biofotonik, metrologi, optiske sensorer, Lidar samt mange andre applikationer.

NKT Photonics har hovedkontor i Danmark og har salgs- og serviceaktiviteter over hele verden. NKT Photonics er 100 procent ejet af det danske industrikonglomerat NKT Holding.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085