23948sdkhjf

Dansker klar til topjob i Texas Instruments

Efter 12 år hos den verdenskendte amerikanske it-koncern, er danske Niels Anderskouv nu i spil som den kommende topchef.
Han har kravlet op ad karrierestigen i den verdenskendte amerikanske it-koncern Texas Instruments gennem 12 år, og det har belønnet sig. Danskeren Niels Anderskouv er nu i spil som den kommende topchef i et af verdens bedst kendte koncerner, skriver Børsen.

- Jeg vil absolut sige ja. Jeg ville elske at lede et selskab som Texas Instruments. Jeg ville dog være en smule nervøs, siger Niels Anderskouv til Børsen.

Han er chef for den største enkeltstående division i Texas Instruments med en omsætning på 14 mia. kr., hvilket næsten er en femtedel af den samlede omsætning.

Fra nul til 600 mio.
I slutningen af 90’erne var Niels Anderskouv partner og direktør i Toccata Technology, som blev opkøbt af Texas Instruments i 2000.

Efter et år i Danmark, hvor han stod for at integrere selskabet, fandt han ud af, at han hellere ville være i Dallas – tæt på beslutningerne.

Her var hans første job et mindre marketingjob med fem-seks personer i afdelingen. Han overtog hurtigt digital audioafdelingen, som han fik til at vokse fra ingenting til op mod 600 mio. kr. på få år. Herefter var retningen sat i Texas Instruments, skriver Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078