23948sdkhjf

Martin: Droppet kørselsafgift ikke nok

Det vækker glæde, at den planlagte afgift på lastbiltransport er skrinlagt, men der er stadig lang vej igen, hvis produktionsomkostningerne skal være konkurrencedygtige.
Regeringen har valgt at skrinlægge den varslede kørselsafgift på lastbiltransport, og det vækker glæde hos blandt andre Martin Professional A/S.

Fabrikschef Peter Høy har dog fortsat visse forbehold, før han uden forbehold vil rose regeringen på vegne af erhvervslivet.

- Det skal dog i denne sammenhæng ikke glemmes, at det er en varslet ny afgift, altså en forhøjelse af afgiftsniveauet, der er taget af bordet. Danmark er stadig verdens dyreste land at lave produktion i og det ændrer dette jo ikke ved, selvom det selvfølgelig er godt, at man ikke gør ondt værre, siger han til Electronic Supply.

Som så mange andre virksomheder ser Martin Professional derfor frem til, at regeringen præsenterer en vækstpakke, som skulle være på trapperne omkring 1. marts.

- Jeg noterer mig, at regeringen vil gå i gang med at lave en pakke, der skal lette erhvervslivets byrder ved blandt andet at lette nogle af de afgifter, der gør Danmark til et dyrt sted at få lavet produktion. Vi må håbe at det lykkes at få gennemført noget, der mærkbart sænker vores omkostningsniveau, ellers fortsætter flugten af produktionsarbejdspladser ud af landet, forudser fabrikschef Peter Høy.

På rygteplan indeholder pakken en sænkning af selskabsskatten fra 25 til 22 procent, ligesom den skulle indeholde et comeback til bolig-jobordningen og en nedsættelse af moms på hotel- og restaurationsbesøg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109