23948sdkhjf

Stifter af Athena IT-Group fratræder

Omsætning og indtjening ligger under det budgetterede, forventninger nedjusteres og stifter Peter Kroul fratræder.
Athena IT-Groups salgs- og teknologidirektør Peter Kroul, som stiftede selskabet i 1995, har valgt at fratræde sin stilling pr. 31. marts 2013.

Samtidig viser selskabets delårsrapport, at Athena IT-Groups realiserede omsætning og indtjening ligger under det budgetterede.

En strategisk beslutning
I første halvår 2012/2013 opnåede virksomheden en samlet omsætning på 23,7 mio. kr. og et ebitda på 5,9 mio. kr.

- Det lavere perioderesultat skal ses i lyset af en strategisk beslutning om at ændre virksomhedens afsætningsstrategi i retning af indirekte salg gennem et net af partnere og forhandlere. Gennemførelsen af strategien følger planen, står der bl.a. i en pressemeddelelse om delårsrapporten.

Der bliver nedjusteret
Det har samtidig vist sig, at den besluttede omlægning af salgsindsatsen på kort sigt har medført en lidt mindre kundetilgang.

- Det er fortsat forventningen, at tendensen vil pege i retning af omsætningsvækst i takt med strategiens gennemførelse, skriver selskabet.

På baggrund af aktivitetsniveauet og resultaterne for første halvår 2012/13 nedjusterer ledelsen forventningerne til årets omsætning til 50-52 mio. kr., samtidig med at forventningerne til ebitda reduceres til 12-15 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064