23948sdkhjf

Daniit tilfredse med regnskab

Daniits resultat for 2012 ligger væsentligt over det budgetterede, men indtjeningen er ikke steget i takt med bruttofortjenesten.
Regnskabet for Daniit A/S blev for nylig godkendt på generalforsamlingen den 12. marts 2013.

Bruttofortjenesten viser en stigning på 20 % i forhold til 2011, og resultatet efter skat blev 3.389 t.kr, hvilket er en stigning på 15,5 %.

Resultatet betegnes af virksomheden som tilfredsstillende, da det ligger væsentligt over det budgetterede resultat.

Dog skal det bemærkes, at indtjeningen ikke er steget i takt med bruttofortjenesten, hvilket indikerer, at de markeder, Daniit opererer på, stadig ikke er kommet helt op i gear efter krisen, ligesom konkurrencen er øget, da der er overkapacitet i branchen, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Sløv start på året
De projekter, der er gennemført i 2012, har igen været spredt over hele verden, hvoraf de største projekter er leveret i Danmark, Norge, Sverige, Venezuela, Afrika, Rusland, Ukraine og USA.

- Ordreporteføljen og gennemførslen af projekter i 2012 startede sløvt, men kom på et højt niveau fra forår til starten af vinteren. Derfor har virksomheden igen oplevet pukler såvel som huller, skriver Daniit.

- Virksomheden er stadig trimmet til foranderlige tider. Desværre er år 2013 startet noget sløvt ud, så den fremadrettede ordreportefølje er lav. Dog forventer vi et positivt resultat for indeværende regnskabsår.

Virksomheden er placeret i HD Erhvervspark på Jyllandsgade 30 i Sønderborg, hvor den råder over 2.000 kvm. og beskæftiger 32 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109