23948sdkhjf
Del siden

Develco A/S

 

Develco – din eksterne Teknologi Udviklingspartner

Develco er en Teknologi Udviklingspartner og har udviklet teknologiske produktløsninger og styret elektronikproduktion for Start Ups og etablerede virksomheder i +30 år. Vi har opbygget et solidt teknologisk fundament med en bred viden og stærke kompetencer inden for produktudvikling og produktionsstyring af teknologiprodukter. Develco følger løbende med i den teknologiske udvikling og anvender altid de nyeste teknologier i udvikling af jeres nye produktløsninger.

Develcos kernekompetencer er teknologiydelser inden for Proof of Concept, Produktudvikling, Produktionsstyring og Komplette End-to-End IoT Løsninger. Vi sælger ikke teknologiprodukter, men udvikler nye produktløsninger. Ved afslutning af udviklingsprojekter får din virksomhed overdraget alle IP rettigheder og komplet dokumentation på de færdige produkter.


Som en naturlig fortsættelse af et afsluttet udviklingsprojekt tilbyder Develco New Product Introduction NPI og produktionsstyring gennem hele værdikæden og produktlivscyklussen.


Develco er en dynamisk og agil organisation med +25 medarbejdere, der sørger for vores medarbejderes kontinuerlige udvikling. I dag er Develco et selvstændigt selskab i Trifork koncernen med +1000 medarbejdere.

Develco A/S
Hedeager 40
8200 Aarhus N
Danmark
CVR nummer: DK13441243
P nummer: 1000564149
ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047