23948sdkhjf

Melsen Tech A/S

Stadigt flere vælger at lade Melsen Tech levere totalløsninger, så kvalitetskravet er placeret ét sted. Det giver samtidig et overskueligt indkøbsforløb og en naturlig sammenhæng mellem teknik, funktion og design.
 
Melsen Tech's totalløsninger på frontpaneler og profiler i aluminium, jern og rustfrit stål kan omfatte en række processer:

Klipning, bukning, boring, fræsning, pressede stag til printmontering, overfladebehandling og trykning. 
Folietastaturer eller membranswitches kan leveres på en færdigbearbejdet plade i kombination med en aluminiumsprofil som et færdigt instrumentpanel. Ved totalløsninger med EMC-behandling af folietastaturer og plastkabinetter, tampontrykker og EMC-behandler vi med ledende sølv. Folietastaturer fremstilles, monteres og gennemgår en 100 % test, så kunden får en færdig og gennemtestet løsning.

Vi implementerer også gerne tredjepartsprodukter i løsningerne, ligesom vi kan varetage logistikken med håndtering, pakning og forsendelse til eksempelvis dine forhandlere.

Folietastaturer

Folietastaturer fra Melsen Tech er kontaktsystemer med støv- og vandtætte betjenings- og rengøringsvenlige overflader.
Frontfolien udføres i polykarbonat, polyester eller polyuretan specielt egnet til lavt kontakttryk. Tastaturet kan udføres med mat front, klar displayrude, oppræget ramme eller taster. Knapperne kan være flade med klik-effekt i polyester eller med guldbelagte metalkontakter.
Folietastaturer kan være med indbygget lysdioder eller med vandtæt pakning. Et folietastatur kan også udføres med baggrundsbelysning. Der er også mulighed for sølv eller grafit EMC-støjafskærmning.

Frontpaneler

Formstærke folier og gode kontakter.
Frontpaneler – eller foliepaneler – er en folieløsning, hvor kunden leverer de mekaniske kontakter, og Melsen Tech fremstiller panelet.
Foliepaneler kan være udført i forskellige typer folie afhængig af anvendelse, ligesom bærepladen – panelet – kan være udført i aluminium, aluzink eller rustfrit stål.
Bærepladen kan være stanset og er for det meste udført med pressestag eller bøsninger til at fastgøre elektronik. Folien kan være monteret på en buet bæreplade, hvilket er en af de fordele som folie har. Bærepladen kan være eloxeret eller malet, ligesom den kan være med silke- eller tampontryk foruden folie.

Fakta om Melsen Tech A/S

Adresse
Melsen Tech A/S
Dallvej 4
9200 Aalborg SV

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 98186644

CVR nummer: DK15156198

P nummer: 1000871171

Ansatte: 50

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Mette Kjær

Send til en kollega

0.172