23948sdkhjf

Flextek a/s

Flextek A/S
Flextek A/S blev grundlagt i 1942 under navnet Johannes Christensen Værktøjsmaskiner og skiftede siden navn til Flextek A/S. I slutning af 2010 købte Flextek A/S selskabet CNC.DK for at samle alle kræfter i én stærk national enhed inden for maskin, automations – og serviceområdet.

I 2011 blev Flextek A/S købt af det svenske selskab J2L, der ejer 100 procent af virksomheden i dag.

I 2018 blev Flextek A/S delt i to divisioner Flextek Machines og Flextek Automation/CNC.DK, og samtidig bliver Flextek Equipment Finance præsenteret.

FLEXTEK MACHINES
Hos Flextek Machines finder du high-end CNC-styrede værktøjsmaskiner og robotter under samme tag. Flextek Machines rådgiver om komplette løsninger til metalindustrien med udgangspunkt i kundes behov. Overvejelser om bearbejdningsmetode, værktøjsvalg og tidsstudier indgår i denne vigtige proces, og når beslutningen er taget, kan vi tilbyde både finansiel og operationel leasing.

Flextek Machines leverer den komplette løsning – i højeste kvalitet. Der dedikeres en projektleder, som tager hånd om projektet og bliver kundens kontakt fra salg til endelig aflevering. Derved sikres, at kunden får det maksimale udbytte af det indkørte produktionsudstyr.

BRANDS
Flextek Machines råder over en lang række kvalitets brands:

OKUMA
YCM
STAR
YASDA
CHIRON
Vision Wide
3D Metal Print – Slm Solutions

FLEXTEK AUTOMATION /CNC.DK
Flextek Automation/CNC.DK leverer den komplette automationsløsning inden for industri- og logistikrobotter herunder vores standard robotceller og kollaborative mobile robotter.

Vi har et stort udvalg af standardrobotceller, med en robotcelle fra Flextek får du Danmarks hurtigste omstillingstid på robotten. Den hurtige omstillingstid gør robotten økonomisk effektiv ved serier ned til 5 emner. Med de kollaborative mobile robotter hjælper vi med at finde den helt rigtige løsning til dine logistik- og transportopgaver, hvad end det er på lageret, i produktionen eller mellem personale og borgere.

CNC.DK er Siemens og Heidenhain partner i Danmark. CNC.DK yder en hurtigere, bedre og mere effektiv service på alle spåntagende maskiner. Med et serviceprogram af motorrenovering, retrofit samt klimakontrol opgraderer og optimerer vi dine gamle maskiner.

FLEXTEK EQUIPMENT FINANCE
Med Flextek Equipment Finance får din virksomheden mulighed for at få finansieret det senest nye inden for maskiner, automation og teknologi.
Ved at levere finansieringsløsninger tilpasset den enkelte kunde tilbyder Flextek Equipment Finance en helhedsløsning, som skaber værdi og støtter vores kunders vækst og ambitioner. Med den seneste teknologi og det nyeste udstyr får din virksomhed store konkurrencefordele.

Flextek Equipment Finance tilbyder et bredt udvalg af finansieringsløsninger, der er udvalgt til at opfylde din virksomheds skiftende behov. Læs mere om dine finansieringsmuligheder her: https://flextek.dk/flextek-equipment-finance/

Fakta om Flextek a/s

Adresse
Flextek a/s
Kildeparken 30
8722 Hedensted

Region
Danmark
Midtjylland
Hedensted Kommune

Telefon: +45 76 413 413

CVR nummer: DK17951831

P nummer: 1001396533

Ansatte: 60

Kontaktpersoner

Jens Erik Andersen
Afdeling: Salgsafdelingen
Stilling: Indkøbschef
Direkte telefon: +45 76 413 413
Julia Bleken Østergaard
Afdeling: Marketing
Lars Bjørn Pedersen
Afdeling: Flextek
Stilling: CEO
Direkte telefon: +45 20637463
Lars Tromborg Lars Tromborg
Afdeling: Teknisk Afdeling
Stilling: Produkt chef / Projekt chef
Direkte telefon: +45 40458039
Ole Midtgaard
Afdeling: Salg
Stilling: Salgschef - Øst
Direkte telefon: +45 20 330 777
Rasmus Carlsen
Afdeling: Salg
Stilling: Sales Engineer / Product Manager
Direkte telefon: +45 29130676

Send til en kollega

0.188