23948sdkhjf

estron a/s

estron a/s er førende indenfor udvikling og produktion af ultrasmå komponenter til høreapparatsindustrien, audio og lignende industrier. Vores produkter bliver primært benyttet i høreapparater og in ears/øretelefoner som benyttes af millioner af mennesker over hele verden.

Som specialist i design og produktion af ultratynde litze tråde, aftagelige kabler og stik løsninger, er estron den foretrukne leverandør indenfor vores felt. Vores unikke løsninger er baseret på mere end 20 års erfaring med kvalitet og brugervenlighed i fokus. Det betyder at vores kunder kan minimere produktionstid, fejl og reklamationer.

Hvis vores kunder har specielle ønsker, designer vi i et tæt samarbejde en optimal løsning. Vores kundeportefølje inkluderer de største høreapparatsproducenter, herunder Oticon, Widex, Sonova (Phonak), Sivantos, Starkey, Panasonic og mange flere.

Med produktion i Danmark, Kina og Vietnam, leverer vi både fleksibilitet og sikkerhed i produktionen. I øvrigt en produktion, der foregår på specialbyggede maskiner, som vi selv designer og bygger. Vi har et kompetent team af ingeniører, værktøjsmagere, tegnere og projektledere, der sikrer at vores erfaring kommer vores kunder til gode.

Du kan få et indblik i vores unikke produktprogram på estron.dk (på engelsk).

estron er ISO 9001 (2015) certificeret og har AAA – højest kreditvurdering. Vi benytter kun de bedste råmaterialer primært produceret i Europa. Virksomheden, der ligger i Them tæt ved Silkeborg, blev etableret i 1994 af Allan Sørrig og Lars Elgaard.

Læs mere om estron upgrade cables her.

Fakta om estron a/s

Adresse
estron a/s
Industrivej 5
8653 Them
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Silkeborg Kommune

Telefon: +45 86848877

CVR nummer: DK18212099

P nummer: 1001454796

Ansatte: 30

Certifikater: ISO 9001:2008

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Annette Dodt
Stilling: Sales Manager

Heidi Vesth
Afdeling: Salg & Marketing

Lisbeth Nørbæk
Direkte telefon: +45 86848877

Send til en kollega

0.094