23948sdkhjf
Del siden

SMC Danmark A/S

SMC muliggør din succes ved at forbedre din produktivitet og konkurrenceevne og reducere dine omkostninger. Vi er engagerede i at supportere dig med de bedste og mest pålidelige kvalitetsprodukter og et særdeles kompetent team – et team, der fuldt ud forstår din forretning.

I 2018 skiftede SMC Pneumatik A/S navn til det nuværende SMC Danmark A/S. Årsagen var det efterhånden meget brede produktprogram, der dækkede over langt mere end pneumatik. SMC Danmark A/S blev etableret i 1998 og er det danske datterselskab af den japanske koncern SMC Corporation. 

SMC's sortiment består af 12.000 produkter i 700.000 varianter. Sortimentet omfatter stort set alt til industriel, bæredygtig automation. Herunder udstyr til fødevareindustri, elektronikindustri, packaging, life science, træindustri, onshore gasindustri samt mange andre industriløsninger. Produkterne udvikles, konstrueres og produceres af SMC’s egne selskaber placeret i bl.a. Japan, Kina, USA, Tyskland, og Tjekkiet. 

En stor del af SMC’s produktprogram lagerføres på vores centrallager i Antwerpen og leveres til danske kunder i løbet af få dage.

Se produkter her:

Aktuatorer
Elektriske aktuatorer
Ventiler
Luftbehandling
Fittings & Slanger
Vakuumprodukter
Væskestyring
Instrumentering
ESD-udstyr og iongeneratorer
Temperaturstyring
Højvakuum
Renrumprodukter
Sikkerhedsprodukter

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862
40
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.064