23948sdkhjf
Del siden

Cabcongroup

Cabcon A/S er din globale leverandør af passive og elektromekaniske komponenter og kabelløsninger. Fra idé til færdigt produkt hjælper vi vores kunder med at optimere processer og udvikle fremtidens teknologi. 

Vi tror på, at gode relationer, kommunikation og tillid skaber de bedste vilkår for et stærkt samarbejde med både kunder, leverandører og medarbejdere. Vi betragter os selv som en designpartner, der differentierer sig ved at skabe værdi for vores kunder. Vi er en dynamisk virksomhed med et visionært, højt kvalificeret og erfarent personale. 

Cabcongroup  har siden opstarten i juni 2003 oplevet en markant stigning i omsætning og antallet af kunder - ligeledes har personalegruppen været - og er stadig - støt voksende. I dag har vi hovedkontor i Brøndby, Danmark og kontorer i Norge, Sverige og Hong Kong. Se alle vores lokationer her. 

Hvordan arbejder vi og med hvem?
I dag handler Cabcongroup med en bred vifte af forskellige kunder indenfor forskellige industrier. Vi leverer blandt andet komponenter til opbevaring af energi, ladestandere til elbiler, kilmaløsninger, medicinal branchen og meget andet. Ingen kunder er for små og ingen er for store.

Selve arbejdsgangen kan foregå på forskellige niveauer:

  • Designfasen, hvor vi i samarbejde med udviklingsafdelingen finder frem til relevante produkter til konkrete projekter. I denne fase er vi naturligvis behjælpelige med dokumentation, samples osv. Se her eksempler på kundespecifikke løsninger.
  • Salgsfasen, hvor vi i samarbejde med en evt. underleverandør, har til mål at opnå en prisreduktion, at finde alternativer, 2. source eller andre distributionsmæssige opgaver.
  • Akutte sager, hvor vi via vores samarbejde med leverandører, distributører m.v. forsøger at skaffe produkter til et akut opstået behov.

Kontakt os og hør mere om vores produktportefølje og designmuligheder: https://cabcongroup.com/contact-us/ 
Besøg vores hjemmeside: https://cabcongroup.com/
Følg os på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cabcongroup 

Cabcongroup
Park Allé 350C
2605 Brøndby
Danmark
CVR nummer: DK27466125
P nummer: 1010243447
ISO 9001:2015, ISO 45001:2018
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047