23948sdkhjf
Del siden

Cabcongroup

Cabcon A/S er en dynamisk virksomhed med en stab af visionære og erfarne medarbejdere. Vores primære arbejdsområder er design og salg af elektromekaniske, passive og mekaniske produkter og løsninger.

Kort sagt: Cabcon er "kabler og stik". Vi betragter os selv som en designpartner, og vi differentierer os ved at skabe værdi for vores kunder. Vi er en dynamisk virksomhed med et visionært og højt kvalificeret og erfarent personale. Vores virksomhed har tre divisioner: Cabcon-kabler, Cabcon-kontakter og Cabcon-komponenter.

Cabcon  har siden opstarten i juni 2003 oplevet en markant stigning i omsætning og antallet af kunder - ligeledes har personalegruppen været - og er stadig - støt voksende.

Hvordan arbejder vi og med hvem?
Generelt kan man sige, at vi handler med alle kunder, ingen kunder er for små og ingen er for store.

Selve arbejdsgangen kan foregå på forskellige niveauer:

  • Designfasen, hvor vi i samarbejde med udviklingsafdelingen finder frem til relevante produkter til konkrete projekter. I denne fase er vi naturligvis behjælpelige med dokumentation, samples osv. Se her eksempler på kundespecifikke løsninger.
  • Salgsfasen, hvor vi i samarbejde med en evt. underleverandør, har til mål at opnå en prisreduktion, at finde alternativer, 2. source eller andre distributionsmæssige opgaver.
  • Akutte sager, hvor vi via vores samarbejde med leverandører, distributører m.v. forsøger at skaffe produkter til et akut opstået behov.


Cabcongroup
Park Allé 350C
2605 Brøndby
Danmark
CVR nummer: DK27466125
P nummer: 1010243447
ISO 9001:2015, ISO 45001:2018
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063