23948sdkhjf
Del siden

Decotech A/S

Decotech A/S beskæftiger sig udelukkende som underleverandør af serigrafi, tampontryk og lasergravering til industrien. Vi løser opgaverne helt fra kliche eller film og frem til færdigt tryk samt evt. efterbehandling/montering/pakning.

Alle arbejdsprocesser udføres under maksimal hensyntagen til arbejdsmiljøet og det eksterne nærmiljø.

Dygtige medarbejdere og effektiv kvalitetssikring sikrer en knivskarp profil.

Veltilrettelagte arbejdsgange der bygger på års erfaringer, optimering af teknologi til produktion og stikprøvekontrol samt dygtige medarbejdere er vore primære råstoffer og din garanti for et hurtigt, knivskarp og økonomisk rigtigt tryk.

Vores håndværksmæssige basis er den traditionelle serigrafi, men vores vision er til enhver tid at kunne løse selv de mest krævende opgaver til industritryk. Det sikrer vi gennem en investeringsstrategi, der løbende optimerer vores alsidige maskinpark til serigrafi, rundtryk og tampontryk.

Lidt historie...
Decotech A/S startede som Struer Serigrafi i 1986 som et enkeltmandsfirma med serigrafi til reklame. Siden er der sket ting og sager...

Virksomheden blev senere til Struer Serigrafi & Tampontryk er i dag blevet til et A/S, og beskæftiger i dag over 40 dygtige medarbejdere.

Med højt kvalificerede medarbejdere, et produktionsapparat 110% up-to-date samt en omfattende referenceliste af kvalitets-bevidste kunder ser vi os i stand til også at møde dine ønsker og krav.


Decotech A/S
Møllevangsvej 10
7560 Hjerm
Danmark
CVR nummer: DK31277876
P nummer: 1014246521
25

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062