23948sdkhjf

NCAB GROUP Denmark A/S

NCAB er den ledende aktør inden for printkortsektoren i Europa med en omsætning på mere end 165 mio. Euro i 2018

Vores organisation omfatter 17 selskaber og er repræsenteret i Danmark, Benelux, England, Estland, Finland, Frankrig, Italien, Makedonien, Malaysia, Norge, Polen, Rusland, Spanien, Sverige, Tyskland, USA og Kina. Det lokale nærvær skaber de bedste forudsætninger for et stærkt og langsigtet samarbejde med alle vores kunder verden over.

NCAB GROUP sælger printkort for mere end 1.250 mil.. DKK og har dermed et særdeles stærkt udgangspunkt for forhandlinger med verdens bedste fabrikanter. Denne store købekraft giver os en bred portefølje af produktionspartnere og gør os i stand til at tilbyde omkostningseffektive løsninger af høj kvalitet, leveret til tiden.

Vi fokuserer meget nøje på support og teknisk ekspertise. Vores medarbejdere har indgående og vidtrækkende kendskab til den seneste udvikling inden for fremstilling og design af printkort. Det betyder, at vi kan hjælpe dig både med teknisk rådgivning og problemløsning.

Teknologi
Teknisk ekspertise inden for printkortsproduktion handler om at slå ned på eventuelle fejl, inden de opstår. Proaktiv viden og erfaring forebygger eventuelle svagheder. Det giver øget produktkvalitet og nedsat leveringstid for dine printkort.

Det betyder meget for os, at vi arbejder i tæt dialog med vores kunder, helst allerede på udviklingsstadiet. Vi kan give enhver kunde lige netop de anbefalinger og den tekniske support, der skal til for at træffe de rette tekniske valg fra starten. Gennem rådføring med vores teknikere kan vi tilbyde hjælp inden for materialevalg, overfladebehandlinger, layoutforbedringer, lagopbygning, printkortteknik osv.

Leverandør-kompetencer

Fakta om NCAB GROUP Denmark A/S

Adresse
NCAB GROUP Denmark A/S
Bag Haverne 54, 1. sal
4600 Køge
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Køge Kommune

Telefon: +45 56161680

CVR nummer: DK25872231

P nummer: 1008251092

Ansatte: 400

Certifikater: ISO 14001, ISO 9001, ISO TS 16949, UL

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.141