23948sdkhjf

Ceropa A/S

Ceropa A/S er specialister i trykstøbning i aluminium og zink. Vi er totalleverandør af store og mellemstore produktserier til næsten alle brancher og til kunder i ind- og udland.

Hvis du søger:
* Rådgivning - fra idé til færdig leverance
* Projectledelse med tæt kontakt mellem kunde, støberi og underleverandør
* Høj leveringssikkerhed
* Dokumenteret kvalitet
* Kreative løsninger
* En dynamisk og fleksibel samarbejdspartner

Så har du fundet den rette.

Ceropa A/S har mange års erfaring inden for bl. a. konstruktion og legeringsvalg. Vores speciale er komplekse trykstøbeprocesser og kompleks efterbearbejdning. Vi leverer eksempelvis store emner med lille godstykkelse samt emner, der kræver efterbearbejdning med præcision eller en synlig og smuk overflade.

Særkendet for trykstøbning er at værktøjet er forholdsvist kostbart, mens selve emneprisen er relativt lav. Allerede ved serier på 2.000 til 3.000 styk er det rentabelt at vælge trykstøbning frem for andre støbeformer. Herudover opnås den fordel at det er muligt at udforme støbeværktøjet således at alle detaljer kan støbes frem i stedet for at blive bearbejdet frem. Dette bevirker en væsentlig omkostningsbesparelse.

Vi samarbejder med udvalgte værktøjsmagere i ind- og udland, som specialfremstiller støbeværktøjerne efter en kreativ udviklingsproces sammen med os og kunden. Med optimal form og design kan vi spare omkostninger for kunden og levere emner på op til 10 kg med stor detaljeringsgrad og i den ønskede seriestørrelse.

Kvaliteten dokumenteres ved hjælp af højteknologi samt vore ansvarsbevidste og erfarne medarbejdere. Gentagelsesnøjagtigheden fra emne til emne ligger indenfor få hundrededele millimeter, da der er tale om formbundne mål samt en meget stabil proces i kraft af materialet.

Vores styrke er rådgivning og præcision.

Fakta om Ceropa A/S

Adresse
Ceropa A/S
Græsholmevej 50
5700 Svendborg
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Svendborg Kommune

Telefon: +45 62211111

Fax: +45 62211934

CVR nummer: DK51400216

P nummer: 1001967358

Ansatte: 35

Certifikater: ISO 9001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anders Jørgensen
Stilling: Afdelingschef

Dennis Bech Aakerlund
Afdeling: Bearbejdning
Stilling: Bearbejdningschef
Direkte telefon: +45 31636356

Send til en kollega

0.351