23948sdkhjf

JAI Overfladebehandling A/S

JAI Overfladebehandling A/S - også kendt som JAI-O - er en af landets førende inden for overfladebehandling af jern, stål, magnesium, galvaniserede emner, aluminium og plastprodukter.

Overfaldebehandling

Vi tilbyder vores kunder følgende typer overfladebehandling:

Metallisering
Vådlakering
Pulverlakering
Rilsan

Forbehandlingen er vital for det færdige resultat og her kan vi tilbyde sandblæsning, slyngrensning, klar- og gulcromatering (med eller uden crom 6), zinkfosfatering og jernfosfatering.

Ved hvirvelsintring (Rilsan) varmes metalemnerne op, hvorefter de dyppes i Rilsan-pulver som smelter på emnet. Lagtykkelse helt op til 1.000 my i én arbejdsgang. Efter hærdning opleves overfladen som plastic, der er støbt uden på emnet. Rilsan kan blandt andet anvendes inden for fødevarer- og drikkevandsindustrien.

Efterbehandling
Som en naturlig del af vores service har vi længe kunnet tilbyde alt lige fra gevindskæring efter overfladebehandling, montage af småbeslag, påsætning af etiketter, tryk af tekst, logo?er og lign., isætning af gummilister, pakning/emballering, videreforsendelse til andre underleverandører osv.

Totalleverandør
I dag kan vi desuden påtage os ansvaret for samtlige processer frem til det færdige resultat. Med outsourcing kan du i mange tilfælde gøre faste omkostninger til variable, spare tid og administration samt frigøre personale og ressourcer til indtægtsgivende aktiviteter.

Fakta om JAI Overfladebehandling A/S

Adresse
JAI Overfladebehandling A/S
Sverigesvej 3
7480 Vildbjerg

Region
Danmark
Midtjylland
Herning Kommune

Telefon: +45 99 92 02 22

Fax: +45 97 13 36 52

CVR nummer: DK25804600

P nummer: 1003057161

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Elsebeth Thygesen
Stilling: Kontorass.

Henrik Givskov
Afdeling: Salg og tilbud
Stilling: Salgsdirektør
Direkte telefon: +45 99920222

Morten Breiner
Afdeling: Ordremodtagelse

Send til en kollega

0.125