23948sdkhjf

Skanem Hobro A/S

Skanem er en af de førende producenter inden for selvklæbende etiketter med 11 produktionssteder på tværs af 8 lande i Europa, Asien og Afrika. Vi tilbyder innovative mærkningsløsninger målrettet forskellige markedssegmenter. Alle vores mærkningsløsninger er af høj kvalitet og tilfører værdi til vores kunders forsyningskæde gennem professionel håndtering af design, trykning, lagerstyring og logistik.

Skræddersyede løsninger
Smartere mærkningsløsninger betyder, at vi arbejder tæt sammen med kunderne for at forstå deres specifikke behov og derefter tilbyde en skræddersyet løsning, der er bedst egnet og mest omkostningseffektive for kunden.

Skanem har et dedikeret team af erfarne fagfolk og alle arbejder for at skabe de bedste mærkningsløsninger for vores kunder.

Skanem er en af de førende producenter af selvklæbende etiketter i Europa. Vi vokser i et hurtigt tempo i Asien og Afrika. I koncernen er der 11 produktionsenheder på tværs af 8 lande. Vi er en ISO 9001 og FSSC-22000 certificeret virksomhed og vi har mere end 100 års erfaring i emballageindustrien.

Skanem Hobro er et af Danmarks største trykkerier af selvklæbende etiketter. Vi er en del af Skanem Scandinavia, hvilket giver en stor grad af fleksibilitet, da vi kan trække på kapacitet andre steder i organisationen i tilfælde af spidsbelastninger.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Skanem Hobro A/S

Adresse
Skanem Hobro A/S
Sjællandsvej 7
9500 Hobro

Region
Danmark
Nordjylland
Mariagerfjord Kommune

Telefon: +45 98524000

CVR nummer: DK81546312

P nummer: 1002624935

Ansatte: 70

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Bjarne Jensen
Stilling: Sales Manager Denmark

Casper Rygaard
Afdeling: Salg
Stilling: Key Account Manager
Direkte telefon: +45 22212220

Ebba Jakobsen
Stilling: Kvalitetschef

Send til en kollega

0.125