23948sdkhjf

A.K.S. Montronics A/S

A.K.S. Montronics A/S er en af de nyere virksomheder i A.K.S. Gruppen. Virksomhedens primære opgave er at imødegå kundernes ønsker om at A.K.S. Gruppen skal være konceptleverandør.

Via investeringer i fuld- og halvautomatisk produktionsudstyr, er det lykkedes at skabe en underleverandørvirksomhed i printmontage, apparatmontage og kabelkonfektionering, der lever op til de fleste kundekrav.

Vi behersker de fleste teknologier og ekspertise til håndtering af enkelt og multileder kabler, harness, fladkabler, coaxkabler, printmontage og alle former for apparatsamling, alt fremstillet efter kundespecifikation.

Samarbejde
A.K.S. Montronics A/S kan imødekomme kundernes ønsker inden for printmontage og kabel-systemer både, hvad angår volumen, produktpalette og samarbejds-form. Vi tilbyder en lang række forskellige kundetilpassede samarbejdsformer, især outsourcing, prototyper og små og evt. komplekse serier.

Outsourcing
Flere virksomheder ønsker at outsource deres printmontage og ledningsproduktion. I den forbindelse tilbyder A.K.S. Montronics A/S at gå i dialog med kunden om evt. at overtage lager, udstyr og medarbejdere.

Prototyper
Vi anser det for af stor vigtighed at vi kan medvirke på prototypestadiet, når nye produkter udvikles. Virksomhedens erfarne personale kan være behjælpelig med at finde evt. stik, komponenter og kabeltyper, for både at reducere produktionsomkostninger og optimere råvareindkøbene. Ved produktion af 0-serier hos A.K.S. Montronics A/S, kan vi hjælpe med at vurdere om de rigtige råvarer og produktionsmetoder er rigtigt valgt.

Low-Cost
I erkendelsen af de lave produktionsomkostninger uden for Danmark, har A.K.S. Montronics A/S etableret produktion på egen fabrik i Polen . Vi er dermed i stand til at produktmodne på vor fabrik i Hvidovre, og for løntunge og større serier, er det muligt at få sourcet gennem os til lavtlønsland.

Fleksibilitet
Ved et godt samarbejde med leverandører af råvarer og hurtige omstillingstider i produktionen, kan vi hurtigt danne os et overblik hvordan vi kan hjælpe dem på den bedste måde. Hos os får kunderne adgang til specialviden om printmontage og kabler, og vi kan levere løsnings- og forbedringsforslag, der forbedrer kundernes konkurrenceevne.

Fakta om A.K.S. Montronics A/S

Adresse
A.K.S. Montronics A/S
Stamholmen 71
2650 Hvidovre
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 77313131

Fax: +45 77313111

Se hjemmeside

Kontaktpersoner

Kristian Paulsen
Stilling: Fabrikschef
Direkte telefon: +45 77313112

Send til en kollega

0.111