23948sdkhjf
Del siden

Coromatic A/S

Coromatic – Operations Secured 24/7

I Coromatic er vi specialister i at sikre adgang til nødstrøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner. Vores fagfolk er eksperter i strøm, ventilation, køleanlæg samt etablering og drift af datacentre.

Vi designer, bygger og servicerer teknisk infrastruktur.  Vi har fokus på den bedste løsning for vores kunder, og vi arbejder miljøbevidst gennem stadigt fokus på energioptimering.

Når elnettet svigter, sørger vi for, at kirurgen på hospitalet kan operere videre. At flytrafikken kan forsætte. At togene kører. At mobilnettet fungerer. At vores IT-systemer altid er i drift. Kort sagt: at vores samfund forbliver forbundet og modstandsdygtigt. Alle døgnets timer, året rundt. Vi er der 24/7.

Vi er en del af den internationale energikoncern E.ON – og som førende leverandør i Danmark tæller vores løsninger og services datacentre, serverrum, nødstrøm, fjernovervågning, m.m. Blandt vores kunder finder du offentlige og private virksomheder med ansvar for samfundets kritiske infrastruktur: Forsvaret, finanssektoren, IT- og teleudbydere, rådgivende ingeniørfirmaer, installationsvirksomheder og hospitaler.

Vi leverer løsninger til:

Vi kan udføre service på jeres:

Coromatic A/S
Præstemarksvænge 17
4000 Roskilde
Danmark
CVR nummer: DK30243005
126
ISO 14001, ISO 9001
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032