23948sdkhjf

Nord-Lock ApS

VI SIKRER DINE BOLTESAMLINGER
 
I 1982 blev den originale

Nord-Lock® kilelåsningsteknologi

, der sikrer boltesamlinger, udviklet i Nordsverige. Idag er vores ekspertise på området samt vores sortiment af innovative teknologier indenfor sikring- og tilspænding af boltesamlinger, det bredeste på markedet, med produkter som

Superbolt™ mekaniske Tensioners

,

Boltight™ hydrauliske Tensioners

og

Expander® Systems ledaksler.

Hver eneste boltesamling kræver en specifik tilgang, og vores erfarne teknikere og boltespecialister er altid klar til at hjælpe dig. Din oplevelse som kunde er afgørende for os, og vi vil give dig al den tekniske support, viden og ekspertise, du behøver for at sikre optimale løsninger og langsigtet, problemfri drift.

Hos Nord-Lock Group er kravene til sikkerhed og holdbarhed kompromisløse, og vores produkter gennemgår derfor industriens strengeste testforløb. Vores løsninger er fuldt dokumenterede og standard hos førende virksomheder i en bred vifte af brancher.

Vi ved, at det kan være en udfordring at finde den mest pålidelige løsning til dine boltesamlinger. Nord-Lock Group gør processen lettere ved at

tilbyde livstidsgaranti på alle vores teknologier,

så du kan føle dig sikker på at have fundet den bedste løsning til din applikation.

Vores højteknologiske produkter fremstilles på vores moderne fabrikker i Sverige, Storbritannien, Schweiz og USA. Samarbejdet med Nord-Lock Group giver dig adgang til vores udviklingsafdelinger samt teknikerteams, som tilbyder uddannelse og support baseret på dine behov. Hvis du har brug for skræddersyede løsninger, vil vores eksperter guide dig gennem designfasen og udføre de nødvendige test.

Uanset hvor i verden du er, står vi klar med råd og vejledning via et regionalt kontor eller teknisk center. Der er derfor aldrig langt til den bedste løsning på din udfordinger med boltesamlinger. I Danmark har vi et regionalt salgskontor i Scandinavian Trade Building i Allerød.

Du kan altid kontakte os

, og få et uforpligtende tilbud som passer dine udfodringer og din virksomhed. 

Fakta om Nord-Lock ApS

Adresse
Nord-Lock ApS
Gydevang 39-41
3450 Allerød
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Allerød Kommune

Telefon: +45 21 78 66 99

CVR nummer: DK33878605

P nummer: 1017095117

Certifikater: ISO 14001, ISO 9001, REACH, RoHS, TÜV

Kontaktpersoner

Brian Troest Brian Troest
Stilling: Country Manager, Danmark & Sverige
Direkte telefon: +45 21 78 66 99
Patrick Thorsted Patrick Thorsted
Stilling: Sales Engineer, Danmark
Direkte telefon: +45 27 50 68 07

Send til en kollega

0.188