23948sdkhjf
Del siden

ETK EMS Group A/S

ETK EMS Group blev etableret i 1978 og har siden da udviklet sig til at omfatte ikke kun lokationen i Skanderborg, således at der i dag findes yderligere en fabrik i Næstved på Sjælland, og Sønderborg i Jylland samt en i Rayong i Thailand.

På de fire lokationer fremstilles der elektronik i både enkelt produktioner samt serie produktion som i ETK EMS terminologi strækker sig fra 10 og 20 stk. om året op til større mængder med flere tusiende i faste leverings mønstre.

En af de filosofier der fortsat har en fremtrædende og fast forankret position hos ETK er Prototyper, der fremstilles næsten fra dag til dag.

En anden kunne være den stærke logistik og parathed der er en stærk parameter i en branche hvor begreber som Time to market, Life time og liability til stadighed Giver større og større udfordringer for vores kunder i alle størrelser, dette er hos ETK EMS en indbygget parameter som er en naturlig del af den dagligdag der omgiver os.

ETK EMS er stadig den partner der formår at følge en kunde fra den spæde start og i dag kvag tiltag med flere fabrikker at kunne følge kunder
Vokse nu i en endnu større grad end fra før udvidelsen i 2011.

ETK EMS Group A/S
Industrivej 45
8660 Skanderborg
Danmark
CVR nummer: DK20177284
P nummer: 1002237369
+350
ISO 9001
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.08