23948sdkhjf
Del siden

Nord Technology A/S

HARDWARE DISTRIBUTION

I Nord Technology udvælger vi brands og produkter, som har det til fælles, at det er hardware af særlig god kvalitet og som passer ind i vores sortiment af industri egnede PC- og serverprodukter, IoT-Gateways, Panel-PC, Displays og Netværksudstyr.

Vores primære marked er Norden, men leverer produkter og kundetilpassede løsninger til virksomheder over hele verden. Vi går langt for at hjælpe vores kunder bedst muligt i mål. Vi engagerer os i processen med at udvælge de rette produkter til nye projekter, vi assisterer ifbm. konfiguration, installation og softwareopsætning og kan ligeledes tilbyde en support- og driftsaftale efterfølgende.

KUNDETILPASSEDE LØSNINGER

Med en baggrund som Linux orienteret konsulentvirksomhed, har vores speciale i mere end 20 år været udvikling- og opsætning af specialtilpassede løsninger indenfor Digital Signage (Infoskærme), Industrielle systemer samt Server- og IoT Management. Vores løsninger kan være baseret på vores egne management platforme SignDesk og IoTDesk eller udvalgte softwareløsninger som vi forhandler. Vi hjælper med implementeringsprocessen fra start til slut og efterfølgende med drift og vedligehold.

IT SIKKERHED

Digitalisering og anvendelse af IT generelt, stiller store krav til god IT-sikkerhed. Det gælder i den daglige drift såvel som i infrastruktur, industrielle systemer og med udbredelsen af IoT. Vi har gjort det til vores speciale, at rådgive danske virksomheder om IT-sikkerhed i alle afskygninger, herunder Teknisk IT-sikkerhed, Awareness- og medarbejder træning samt compliance og dokumentationsarbejde ifht. IT-certificeringer og Databeskyttelsesforordningen (GDPR).

Nord Technology A/S
World Trade Center
Borupvang 3
2750 Ballerup
Danmark
CVR nummer: DK29144230

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047