23948sdkhjf
Del siden

Murrelektronik ApS

Murrelektronik er din systempartner. Vi er leveringsdygtige i alt fra styreskabet via interfacet aktiv eller passiv ud til feltet. Vi har et bredt produktsortiment, der kan forsyne vores kunder med nøje gennemtænkte løsninger, der er udviklet til at passe ind i den konkrete applikation inden for industriel automatisering.

Vores succes er baseret på innovative produkter, højtudviklede markeds- og kundeorientering, effektiv logistik, teamwork med engagement og kvalitetsbevidsthed, som vi er stolte af.

Dette skyldes at vores virksomhed, som blev etableret i Oppenweiler i 1975, nu indtager en førende position i både nationale og internationale markeder.

Som kunde hos Murrelektronik er du i fokus og den vigtigste for vores tanker og handlinger. Vores "stay connected" slogan er opstået fra denne filosofi. Det understreger det faktum, at vi konsekvent orienterer os i forhold til markedets krav med hensyn til produkter, performance, pris, kvalitet, logistik og service. Derudover tilføjer vi en stor innovation og fleksibilitet, som understøttes af en kooperativ ledelseskultur, flade hierarkier og korte beslutningsveje.

Murrelektronik er en global arbejdende virksomhed, hvilket giver en særlig grund til at værdsætte værdien af forbindelser. Der er mere end 2000 ansatte på alle kontinenter, hvor dine faste kontakter findes, som alle er kompetente, pålidelige og åben for dine forslag og ideer.

Murrelektronik ApS
Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Danmark
CVR nummer: DK35234586
P nummer: 1018459619
15
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047