23948sdkhjf

V2C ApS

Bygherrens uvildige samarbejdspartner igennem alle byggeriets faser

Vi udfører risikoafdækning i alle byggeriets faser.

Vi ser værdien i det kompetencebaserede byggeri og dækker med vores team mange af de kompetencer, som bygherrerådgivere og entreprenører traditionelt leverer tilsammen.

Vi løser udfordringer og opgaver for en række af landets største og mest interessante bygherrer, offentlige som private. Vi hjælper med at skabe et solidt beslutnings- og projektgrundlag på det højeste faglige niveau. Vi er drevet af lysten og evnen til at sætte vores faglighed i spil for at levere de bedste løsninger for vores kunder. Kort og godt sætter vi bygherren for bordenden og giver denne tryghed gennem hele byggeprocessen.

V2C’s medarbejdere er alle passionerede mennesker med årelang erfaring fra både projektering, udførelse af byggeri og drift af bygninger fra både entreprenørvirksomheder og bygherreorganisationer. Vi kender livet på byggepladsen og har konkret byggeteknisk erfaring. Det giver os de rette forudsætninger for at rådgive og hjælpe med at skabe værdi i alle byggeriets faser.

Vi går ind i hvert projekt, som var det vort eget. Vi har ikke standardløsninger i skuffen men sætter os grundigt ind i det enkelte projekt.

Netværk og vidensdeling er en væsentlig del af vores DNA. Vi videreformidler og vidensdeler vores erfaringer og kompetencer med branchen gennem undervisning, seminarer, konferencer og sparringsforløb. 

V2C er ledet og ejet af

Peer Kisbye

der har solid erfaring med bygherrerådgivning og totalentreprise samt et stort kendskab til byggebranchens strukturer. 

www.v2c.dk

Fakta om V2C ApS

Adresse
V2C ApS
Torveporten 2
2500 Valby
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 20605068

CVR nummer: DK35642161

P nummer: 1019053365

Ansatte: 60

Kontaktpersoner

Anna Misztal D' Abadia
Christina Rosendahl
Stilling: PA
Direkte telefon: +45 2060 5069
Matilde Nonboe Nielsen
Direkte telefon: +45 28590149

Send til en kollega

0.141