23948sdkhjf
Del siden

Necas A/S

Necas er en af de mest erfarne elektronikproducenter (EMS) i Danmark. Med næsten 40 år på markedet har vi fungeret som strategisk partner, og leveret højteknologiske produkter til virksomheder specialiseret inden for offshore, forsvar, rumfart og industrier med høje pålidelighedskrav.

Fra olie- og gassystemer til grønne industriprodukter. Fra miniature sensorenheder til store, højteknologiske robotter.

Du beskriver det - vi bygger det!

Necas arbejder med de nyeste teknologier og tilbyder en bred vifte af tjenester, så vi kan imødekomme de fleste af kundernes ønsker inden for elektronikproduktion.

 Hvorfor vælger os?

Uanset, hvad du vælger os til, er du garanteret en professionel samarbejdspartner, som leverer fleksible og pålidelige elektronikløsninger. Desuden er langvarige og strategiske kunderelationer, med fokus på tillid, tryghed og kvalitet, vores grundlæggende værdi.

Necas vil være synonym med en positiv oplevelse lige fra den første opringning til missionen er løst. Derfor er kvalitetsstyring et af vores absolutte nøgleord. Vores QM-system er certificeret i henhold til ISO9001, ATEX, IECEx og UKCA standarder. Vi er også den eneste EMS (elektronikproducent) i Danmark, der er AS9100 certificeret. AS9100 er en særlig kvalitetsstandard for luft- og rumfartsindustrien, af afgørende betydning for at sikre sikkerhed, pålidelighed og tillid i hele forsyningskæden.

 Besøg vores hjemmeside, og læs mere om Necas og vores services.

Necas A/S
Juelstrupparken 9
9530 Støvring
Danmark
CVR nummer: DK71184617
P nummer: 1002337214
AS9100B, ISO 9001:2008, ATEX, IECEx 60079-19
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047