23948sdkhjf

Visma e-conomic A/S

Visma e-conomic A/S er virksomheden bag økonomisystemet e-conomic, der igennem tiden har udviklet sig til at være et af de markedsledende, cloudbaserede økonomisystemer i Danmark med mere end 130.000 kunder. Det betyder at e-conomic er det største regnskabsprogram på markedet.

Foruden alle kunderne elsker de danske revisorer e-conomic, da det også gør deres hverdag nemmere.

Et program for alle
e-conomic henvender sig både til små og mellemstore virksomheder samt til revisorer og bogholdere. Programmet gør det nemt at samarbejde om regnskabet og er så intuitivt at bruge, at ikke-regnskabsuddannede sagtens kan styre deres bogføring selv. Med e-conomic kan I få en løsning, der kan vokse med jeres virksomhed. e-conomic dækker alle danske brancher

Fuld blus på ambitionerne
Det er gået forrygende stærkt i e-conomic. Og succesen har været båret af dygtige og dedikerede medarbejdere og CEOs. I dag har e-conomic over 250 medarbejdere - et tal, der ifølge planen kommer til at vokse hastigt i de kommende år. Flertallet sidder på hovedkontoret i København, men vi har også en udviklingsafdeling i Ukraine.

Spar tid og penge
Regnskabsprogramnmet e-conomic er bygget til, at gøre vores kunders hverdag nemmere administrativt. Det betyder at mange af de daglige rutinepræget reg nskabsopgaver typisk kan automatiseres og dermed frigive tid til andre værdiskabende opgaver, samt naturligvis mindsker risikoen for fejlindtastninger.

Yderligere information
Hvis du gerne vil vide mere om regnskabsprogrammet e-conomic, er du velkomment il at kontakte os på branche@e-conomic.com eller tlf. 7879 1955..

Fakta om Visma e-conomic A/S

Adresse
Visma e-conomic A/S
Langebrogade 1
1411 København K

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 7879 1955

CVR nummer: DK29403473

P nummer: 1012084141

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Allan Rabe
Stilling: Channel Account Manager

Amanda Bortfeldt

Karina Christensen
Afdeling: Online
Stilling: SEO Specialist

Thomas Pedersen
Direkte telefon: +45 12345678

Send til en kollega

0.142