23948sdkhjf

Polyteknik

Polyteknik A/S – When thin film matters!

Polyteknik er en erfaren dansk producent af tyndfilms coatings og udvikling af tyndfilm med fokus på høj og professionel service samt innovative løsninger. Vores kunder findes indenfor mange forskellige brancher og industrier. Det involverer som fx elektronik- og medicobranchen, telekommunikation, og energi.

Med mere end 20 års erfaring, en global kundeportefølje og en stærk teknologisk platform er Polyteknik en værdsat partner i tyndfilmbelægningsindustrien. Virksomheden udvikler, designer og producerer kundespecifikke opgaver indenfor tyndfilmbelægning, som kommer til udtryk i produktion og udvikling af PVD-processer, coating serviceopgaver og udfordrerende løsninger indenfor store videnskabelige projekter.

Polytekniks hovedområde består i udvikling og produktion af PVD-processer. Dette kommer til udtryk i salg, produktion og udvikling af platforme samt vores coating service og løsninger indenfor større videnskabelige projekter. PVD-platformene består både af mindre deponeringssystemer til udvikling og forskning eller store systemer til omfattende produktion. I huset har vi avanceret måleudstyr til karakterisering af coatning samt renrums faciliteter.

Endvidere fokuserer Polyteknik på fire forretningsområder:

Coating Service

I vores coating serviceafdeling arbejder vi med funktionelle coatninger som EMC coatning, elektrode coatning på plast eller piezo-keramiske emner, reflekterende coatning til reflektorer eller spejle, for ikke at nævne specieludviklede belægninger i samråd med kunde. Vi kan tilbyde løsninger indenfor mange forskellige materialer.

Høj kvalitet har en stor betydning for os og vores kunder. Med vores kvalitets- og karakteriseringslaboratorie har vi mulighed for at analysere forskellige coating parametre for at opnå bedst mulige resultat. Udstyret anvendes bl.a. til kvalitetssikring for af løbende produktionsordrer.

PVD-udstyr

Polytekniks hovedområde består i udvikling af PVD-processer og produktion af PVD-systemer modulerbare og fuktionelle designs. [RL1] PVD-platformene består både af mindre deponeringssystemer til udvikling og forskning og store systemer til 24-7 produktion. I huset har vi avanceret måleudstyr til karakterisering af coatning samt renrums faciliteter. Platformene dækker forskellige deponeringsprocesser, som fx sputtering, termisk fordampning og variationer af disse.

Vi tilbyder både standardiserede og kundespecifikke systemer.

Service og Opgradering

Udover udvikling og produktion har vi ekspertise indenfor service af PVD-systemer og vakuumrelaterede komponenter. Vi tilbyder også service og opgradering af kontrolsystemer.

Big Science

Med over 20 års erfaring indenfor tyndfilmdeponeringsbranchen har vi opnået en ekspertise der har vist sig eftertragtet indenfor større videnskabelige projekter. Dette involverer service af udfordrende opgaver indenfor store videnskabelige projekter, som fx ved CERN og ESO. Polyteknik har bl.a. haft opgaven at opgradere coater som udfører re-coating af de reflekterende 8-meter spejle, som sidder i Very Large Telescope Array ved European Southern Observatory i Chile.

Fakta om Polyteknik

Adresse
Polyteknik
Møllegade 21
9750 Østervrå
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Frederikshavn Kommune

Telefon: +45 96892800

Fax: +45 96892801

CVR nummer: DK26672031

P nummer: 1009184232

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Christian Kjelde
Stilling: International salgschef

Susanne Libergreen
Stilling: Int. Sales

Send til en kollega

0.099