23948sdkhjf

Flowhow ApS

FlowHow® leverer konsulent ydelse i forbindelse med udvikling af sprøjtestøbte plastemner og sprøjtestøbe forme samt salg af Moldex3D flow simulerings software.

Moldex3D Software: FlowHow® leverer total løsninger omkring Moldex3D i form af salg af Moldex3D, implementering og installation af softwaren, uddannelse af brugere samt løbende support i forbindelse med brugen af Moldex3D. FlowHow® finder i samarbejde med dig den optimale simuleringsløsning, der passer perfekt lige netop til dig og din virksomhed. Moldex3D er et world class simulerings software til plastindustrien, der hjælper dig med at træffe de rigtige valg under udvikling eller problemløsning på plastemner og værktøjer. Moldex3D dækker et bredt spektrum af plastprocesser med sprøjtestøbning som grundprocessen.

Konsulentydelse: FlowHow® rådgiver i alle faser af et plast produkts levetid fra første ideer, over emne- og værktøjskonstruktion, til indkøring og løbende produktion.
FlowHow® tilbyder kompetent og effektiv rådgivning indenfor:
- Brainstorm på løsninger
- Konstruktionsgranskning
- Optimering af sprøjtestøbeprocessen
- Injection compression moulding
- Sekventiel støbning
- Flerkomponent støbning (2K, 3K, Co-injection, Bi-injection, overstøbning)
- Værktøjsopbygning (køleudlægning, køleforhold)
- Dimensionering af varmekanalsystemer og koldkanal indløbssytemer

FlowHow® tilbyder kompetent og effektiv rådgivning på baggrund af en lang industriel erfaring inden for sprøjtestøbning og simulering. FlowHow® er eksperter med meget højt kompetence niveau indenfor alle typer af simuleringer, med Moldex3D. 

Fakta om Flowhow ApS

Adresse
Flowhow ApS
Bøgvadvej 33
6040 Egtved

Region
Danmark
Syddanmark
Vejle Kommune

Telefon: +45 7555 2448

CVR nummer: DK26637058

P nummer: 1009142688

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Mads Jespersen
Direkte telefon: +45 29228586

Send til en kollega

0.156