23948sdkhjf

UXV Technologies ApS

UXV Technologies er et teknologiselskab med base i Danmark, der siden 2014 har udviklet, designet og produceret professionel robotteknologi til en bred vifte af kunder i den offentlige og kommercielle sektor.

Vi bruger de bedste teknologier, og kernen i vores DNA består af tre elementer: Teknologi, kvalitetsfokus og forretningsindsigt - mens vi arbejder tæt sammen med vores kunder.

Vi er eksperter inden for vores felt, og vores brand betyder innovative og tilpassede løsninger. Dette gør det muligt for os at levere vores egne standardprodukter samt tilpassede OEM-løsninger til integratorer. Vores produktprogram dækker jordkontrolstationer (GCS), sensorer og elektronik. OEM-løsninger leveres fuldt tilpasset baseret på vores kundes specifikationer, herunder branding, der muliggør en fuldstændig problemfri pakke.

Vi tror på styrken ved at pleje stærke partnerskaber med vores kunder ved at investere i at forstå deres produkter og tjenester. Dette gør det muligt for os at blive en betroet rådgiver og en strategisk supply chain-partner, der kan levere nøglekomponenter, der perfekt integrerer, udvider og tilføjer værdi til vores kunders eksisterende produkter og løsninger.

Fakta om UXV Technologies ApS

Adresse
UXV Technologies ApS
Vallensbækvej 49A
2605 Brøndby
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Brøndby Kommune

Telefon: +45 29794929

CVR nummer: DK35867503

P nummer: 1019448807

Kontaktpersoner

Johan Nielsen

Steven Friberg
Stilling: CEO

Send til en kollega

0.109