23948sdkhjf

UXV Technologies ApS

UXV Technologies er en teknologivirksomhed med base i Danmark, der siden 2014 har udviklet, designet og produceret professionel robotteknologi til et bredt segment af kunder både i den offentlige og- private sektor. 

UXV Technologies har været i teknologibranchen siden 2009, hvor de startet med at beskæftige sig med droner. I dag arbejder de med teknologi i et større omfang, der indbefatter komponenter til forskellige robotter/maskiner. 

UXV Technologies er lig med innovative og tilpassede løsninger.  De tilbyder OEM-løsninger, hvor kunden kan få standardprodukter tilpasset efter deres behov. 

Deres produkter består af: Ground control stations (GCS), sensorer og elektronik.  

UXV Technologies er en virksomhed, der priorterer det tætte samarbejde med deres kunder. De investerer i forståelsen af kundens produkter og tjenester med formål om at tilbyde den bedst mulige løsning.

UXV Technologies har erfaring og ekspertise indenfor teknologi og forretning, der gør dem til en betroet rådgiver samt en strategtisk supply-chain-partner.  

Det betyder, at de er i stand til at levere nøglekomponenter, der kan integrere, udvide og tilføje værdi til kundernes eksisterende produkter og løsninger. 

 

Se alleNyheder

Se alleNyeste produkter

Fakta om UXV Technologies ApS

Adresse
UXV Technologies ApS
Brogrenen 7
2635 Ishøj

Region
Danmark
Hovedstaden
Ishøj Kommune

Telefon: +45 29 79 49 79

CVR nummer: DK35867503

P nummer: 1019448807

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Johan Nielsen

Steven Friberg
Stilling: CEO

Yasmin Simonsen

Send til en kollega

0.172