23948sdkhjf
Del siden

Polyteknik AS

Polyteknik AS er en dansk virksomhed som specialiserer sig i PVD systemer og coating service. Igennem vores mere end 25 år i branchen, har vi udviklet en høj teknologisk platform og en stor global referenceliste.  
  
I vores coating service afdeling tilbyder vores højt specialiserede procesingeniører brugerdefineret coating, til selv de mest avancerede projekter. Vores proces indebærer vakuummetallisering baseret på enden termisk eller sputtering, hvorved der pådampes en tynd metal-, oxid- eller nitridfilm på kundens emner, hvilke er en meget miljøvenlig proces. Vi arbejder med coating til EMC skærmning, ledende lag til for eksempel elektroder på plast og piezo keramik, refleksive coatings til sensorer og til optiske spejle. Vi fokuserer særligt på at levere coating løsninger til halvleder- og elektronikindustrien, medico og science faciliteter.  
  
Polyteknik AS tilbyder også et bredt sortiment af PVD systemer. Inkluderende både standard systemer men også special udviklede systemer til kundens behov. 

Læs mere om Polyteknik AS på vores hjemmeside.  

 

Polyteknik AS
Møllegade 21
9750 Østervrå
Danmark
CVR nummer: DK26672031
P nummer: 1009184232
ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.048