23948sdkhjf

Hans Følsgaard A/S

Følsgaard tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrien og til infrastrukturen på bane, kraft, tele- og vindmarkedet.

Det er Følsgaardss vision at være vores kunders foretrukne TeknikPartner inden for vores specialer, og vi skal således være et værdiskabende led mellem vores kunder og leverandører.

Følsgaard giver teknologisk og økonomisk merværdi ved at hjælpe kunder med at udvikle bedre slutprodukter og reducere kundernes produktionsomkostninger, fremme vækst og konkurrencedygtigheden

Samarbejdspartnere - udvalgt nøje til vores kunder 
Dygtige medarbejdere og dygtige leverandører er kernen i vores virksomhed. Vi samarbejder kun med de absolut bedste leverandører på markedet - vores leverandører udvælges med omhu med fokus på high-end teknologi og de mest kost-effektive løsninger.

Mangeårige erfaringer og relationer har givet os et kæmpe knowhow og globalt netværk - som vi stiller til din rådighed.

Følsgaard handler med mere end 20 lande i hhv. Europa, USA og Fjernøsten.

Værdiskabende led
Det er vores mål at være et værdiskabende bindeled mellem dig og vores leverandører - både teknologisk og økonomisk. Således skaber vi grundlaget for en skærpet konkurrenceevne og dermed potentiale for en øget markedsandel - for kunderne såvel som for Følsgaard.

Produktprogram med dybde og bredde - både standard og kundespecifikt
Følsgaard kan tilbyde dig et både dybt og bredt produktsortiment, så du kan samle mange køb ét sted og nedskære antallet af leverandører. Vi kan også vejlede dig om de forskellige produkter.

Følsgaards efterlever alle relevante internationale normer og certificeringer, og du kan få service på dem over hele verden.

Med Følsgaard som Din TeknikPartner får du en medspiller, som kan sikre dig teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. Vi har især fokus på kreativ sparring til design-in løsninger, hvor hele processen fra idé til færdig løsning gennemføres efter bedste praksis og med det mest kost effektive resultat for øje.

Se alleNyheder

Fakta om Hans Følsgaard A/S

Adresse
Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge

Region
Danmark
Sjælland
Køge Kommune

Telefon: +45 43208600

CVR nummer: DK55028818

P nummer: 1008693761

Certifikater: AAA-guld-diplom, Cradle to Cradle®, ISO 14001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Helle Aaker Jensen
Stilling: Marketing Co-ordinator
Direkte telefon: +45 43208666

Linda Jensen

Mads Rønnov
Stilling: Content Creator
Direkte telefon: +45 43208661

Send til en kollega

0.312