23948sdkhjf
Del siden

Schurter Nordic AB

SCHURTER Nordic er den nordiske afdeling af SCHURTER Group, en verdensomspændende schweizisk teknologivirksomhed. Vi tilbyder elektroniske komponenter såsom kredsløbsbeskyttelse samt stik, kontakter og EMC-produkter, der sikrer ren og sikker strømforsyning. I tæt samarbejde med kunderne udvikles og fremstilles HMI-systemer til brugervenlighed samt sofistikerede helhedsløsninger. Vi imponerer vores kunder med smidighed og fremragende produkt- og servicekvalitet. 

SCHURTER Group tilbyder også tjenester til elektronikindustrien inden for printmontage. Forretningsenheden Solutions koordinerer komplette løsninger fra projektplanlægning til fremstilling af slutprodukter.

22 virksomheder i 17 lande tilhører SCHURTER-gruppen, hvoraf 11 virksomheder har deres egne produktionssteder. Dette sikrer, at alle større markeder kan betjenes af deres egne virksomheder. De er koordineret fra tre knudepunkter: SCHURTER AG i Lucerne for Europa, SCHURTER Inc. i Santa Rosa for Americas samt SCHURTER (S) Pte. Ltd. i Singapore for Asien.

Derudover har SCHURTER repræsentanter i omkring 60 lande og arbejder sammen med over 200 distributører. Dette tætte netværk garanterer, at SCHURTER-produkter er sikkert og hurtigt tilgængelige internationalt.

SCHURTER Group tilbyder en bred vifte af produkter til elektronikindustrien, herunder:

  • Kredsløbsbeskyttelse
  • Stik
  • Kontakter
  • EMC-produkter
  • HMI
  • PCB-montering
  • Komplette løsninger til elektronikapplikationer

Lær mere om os og find os på LinkedIn og Youtube

Schurter Nordic AB
Sandborgsvägen 50
122 33 Enskede
Sverige
CVR nummer: SE5562098482
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031