23948sdkhjf
Del siden

Schurter Nordic AB

SCHURTER Electronics Filial Sweden er den nordiske afdeling af SCHURTER Group, en verdensomspændende schweizisk teknologivirksomhed. Vi tilbyder elektroniske komponenter såsom kredsløbsbeskyttelse samt stik, kontakter og EMC-produkter, der sikrer ren og sikker strømforsyning. I tæt samarbejde med kunderne udvikles og fremstilles HMI-systemer til brugervenlighed samt sofistikerede helhedsløsninger. Vi imponerer vores kunder med smidighed og fremragende produkt- og servicekvalitet. 

SCHURTER Group tilbyder også tjenester til elektronikindustrien inden for printmontage. Forretningsenheden Solutions koordinerer komplette løsninger fra projektplanlægning til fremstilling af slutprodukter.

22 virksomheder i 17 lande tilhører SCHURTER-gruppen, hvoraf 11 virksomheder har deres egne produktionssteder. Dette sikrer, at alle større markeder kan betjenes af deres egne virksomheder. De er koordineret fra tre knudepunkter: SCHURTER AG i Lucerne for Europa, SCHURTER Inc. i Santa Rosa for Americas samt SCHURTER (S) Pte. Ltd. i Singapore for Asien.

Derudover har SCHURTER repræsentanter i omkring 60 lande og arbejder sammen med over 200 distributører. Dette tætte netværk garanterer, at SCHURTER-produkter er sikkert og hurtigt tilgængelige internationalt.

SCHURTER Group tilbyder en bred vifte af produkter til elektronikindustrien, herunder:

  • Kredsløbsbeskyttelse
  • Stik
  • Kontakter
  • EMC-produkter
  • HMI
  • PCB-montering
  • Komplette løsninger til elektronikapplikationer

Lær mere om os og find os på LinkedIn og Youtube

Schurter Nordic AB
Sandborgsvägen 50
122 33 Enskede
Sverige
CVR nummer: SE5562098482
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062