23948sdkhjf
Del siden

A/S Jensen Electric

Jensen Electric blev i 1946 grundlagt af en håndfuld entusiastiske ingeniører med det formål at producere og udvikle måle instrumenter af høj kvalitet til den danske industri. Baseret på gode produkter og tillid voksede virksomheden støt og blev anerkendt i store dele af Europa indenfor områder, hvor viser instrumenter, styringer til plastmaskiner og temperatur regulatorer skulle indgå.

Jensen Electric har igennem et halvt århundrede været førende på sit område, og de gamle principper om kvalitet holdes i hævd af den nye generation af unge, moderne ledere. Indenfor alle felter indgår de nyeste edb-værktøjer som en naturlig del af hverdagen, bl.a. til sikring af en gennemført kontrol i alle produktionens faser. Alle medarbejdere lever med i målsætningen om fremstilling af kvalitet, hvilket det specielle JE logo er kendetegnet for.

Om JE viserinstrumenter
Jensen Electric producerer viser instrumenter af høj kvalitet og med stor nøjagtighed. Tre produktgrene dækker hele spektret fra lagerførte standard instrumenter til kunde tilpasset eller speciel udviklet helt fra bunden efter kundens ønsker og specifikationer.

Egen produktionen er i dag suppleret med import af standard tavle instrumenter fra en af Europas førende producenter, således at Jensen Electric i dag kan tilbyde det mest komplette instrument program.

Digitalinstrumenter og overvågning
Som en naturlig udvikling fra viserinstrumenterne, kan Jensen Electric også tilbyde et omfattende program af digitale instrumenter.

Også her gælder en kombination af egen produktion og import, således at specielle kundeønsker kan imødekommes.

Reguleringsteknik fra JE
Et af Jensen Electric’s største produktområder gennem tiderne er udstyr til regulering, herunder specielt til temperaturstyring. I mange lande verden over ses regulatorer med JE’s bomærke, produceret efter specifikationer fra OEM-aftagere inden for plastmaskiner, støberiudstyr, fødevareprocesser og den kemiske industri.

Baseret på egne standard produkter fremstilles serier tilpasset aftagerens specifikke ønsker til automatik, signaltype, reguleringsform, nøjagtighed og dimensioner..

Jensen Electric’s følere
Vi har i snart hele vores 64-årige eksistens, produceret følere til såvel dansk som udenlandsk industri. Vores kundekreds spreder sig vidt, fra den medico tekniske verden over levnedsmiddelindustri, plastfabrikker, procesindustri og keramiske verden til diverse ovnbyggere og de største forbrændingsanlæg.

Vi har naturligvis et standardprogram, men mange af vore kunder ønsker de små individuelle tiltag, som gør at produktet bliver skræddersyet til opgaven.

Jensen Electric kan som underleverandør desuden fremstille individuelle ønsker i små og store serier. Vi er klar til at bistå med ekspertise indsamlet gennem adskillige år, hvad enten det drejer sig om et enkelt viserinstrument eller en række komplicerede digitale systembokse.

A/S Jensen Electric
Gisselfeldvej 12
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
CVR nummer: DK59810812
P nummer: 1002103167
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062