23948sdkhjf

Techno-Matic A/S

Techno-Matic A/S er en dansk elektronikvirksomhed specialiseret i embeddede løsninger. I et tæt samarbejde med vores kunder, udvikler vi løsninger til styring, overvågning eller kontrol af maskiner som drives enten hydraulisk eller af elektriske motorer. Vi har egen udviklingsafdeling med brede kompetencer indenfor både hardware- og softwareudvikling samt egen montageafdeling.  

HVAD ER VORES FOKUS? 

Som kunde hos os kan du vælge mellem at få den færdige styring leveret på printniveau eller få den leveret som en mere færdig løsning i en kasse med eller uden ledningsnet. I valget af den rigtige løsning til hver individuelle kunde, tages der enten udgangspunkt i nogle af vores standardmoduler, eller der udvikles et eller flere moduler specifikt til den enkelte løsning. 

Vi har igennem tiden lavet styringer til alt fra små testmaskiner til skovningsmaskiner, fra 
mineudstyr til landbrugsredskaber, fra biomassefyr i alle størrelser til selvkørende lifte samt til 
alle former for hydraulisk drevne maskiner. Nogle løsninger er kun lavet i et eksemplar, mens 
andre produceres i tusindvis hvert år. Fokusområdet i udarbejdelsen af vores løsninger er at udvikle løsninger som passer til maskiner, og som opfylder dine behov. 

HVORDAN ER VORES ARBEJDSPROCES?  

Vi er aktivt involveret hele vejen fra ideudviklingen til den endelige test af dine nye maskiner. Vores involvering omfatter ikke kun software- og hardwareudvikling, men også en proaktiv dialog i forhold til at udstyre maskinen med ledninger, stik, ventiler mv.  

Gennem udviklingsprocessen og typisk indenfor løsninger af små produktserier, bruger vi vores standard indlejrede hardware løsninger. Hvorimod vi, for større serier, ofte udvikler en specifik brugerdefineret hardware løsning. I forhold til hardware bliver der mulighed for strømmåling, så styringen af hydraulikventiler bliver endnu mere præcis uafhængig af f.eks. temperaturforhold. Vores nye serie af hardware understøtter dine behov for kommunikation, dataoverførsel og opdatering af software via internettet. 

Vi har erfaring med mange forskellige microcontrollere fra 8 til 64 bit og med mange forskellige programmeringssprog. Vi laver rene embeddede løsninger, men også løsninger, hvor vi kobler embeddede enheder sammen med Windows eller Linux enheder. 

I de seneste kundeprojekter har der været fokus på mulighederne indenfor Big-Data og Internet of Things (IoT). IoT beskriver kommunikationen mellem elektroniske enheder med formålet om at skabe mere tilgængeligt data. Begge fokusområder giver anledning til forbedringer i henhold til serviceløsninger både i forbindelse med den daglige drift og i forbindelse med service.  

DU ER VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en kompetent partner til at hjælpe dig med at overvåge, kontrollere eller tilse dine hydrauliske og elektriske drevne maskiner. 

Fakta om Techno-Matic A/S

Adresse
Techno-Matic A/S
Granlidevej 22, Hornum
9600 Aars

Region
Danmark
Nordjylland
Vesthimmerland Kommune

Telefon: +45 96987711

Fax: +45 98661822

CVR nummer: DK13677506

P nummer: 1000605078

Ansatte: 15

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Knud Sørensen
Stilling: Adm. direktør

Send til en kollega

0.157