23948sdkhjf
Del siden

Scanditron Danmark A/S

Scanditron – Din partner for elektronikproduktion

Vi er stolte af, at vi har tjent elektronikindustrien i de nordiske lande i over 50 år. Scanditron er nu markedsledende leverandør af maskiner, laserskårne stencils, materialer, support og automatisering til fremstilling af elektroniske produkter og kabler og har virksomheder i Sverige, Finland, Danmark og Polen samt salgs-/servicekontorer i Norge, Estland, Litauen og Letland.

Vi vælger vores leverandører efter omhyggelig evaluering, og det er ikke tilfældigt, at de alle er verdens førende inden for deres respektive områder. De investerer betydelige ressourcer i produktudvikling for at kunne tilbyde markedets bedste produktionsløsninger.

Vores brede udvalg af kvalitetsprodukter suppleres af vores store kompetence og lange erfaring inden for elektronikproduktion. Vi kan derved tilbyde vores kunder en bred vifte af services såsom teknisk service, processupport og applikationsassistance.

Som maskinleverandør med stor ekspertise og en konstant bestræbelse på at være på forkant med udviklingen, bestræber vi os altid på at Scanditron er en værdifuld partner for vores kunden indenfor elektronikproduktion.

Scanditron Wire Harness:

Vi tilbyder også løsninger inden for kabelproduktion og verifikationsudstyr til elektronikproduktion
Vi repræsenterer verdens førende producenter og  også her har vi ambitionen om at levere den bedst mulige service til vores kunder.

Scanditron er en del af Production Technology, indenfor Kamic Group.

Kamic Group er en privatejet svensk virksomhedsgruppe, der opkøber, ejer og udvikler teknologivirksomheder inden for udvalgte markedsnicher. Koncernen omfatter handels- og agenturvirksomheder samt virksomheder med egen produktudvikling og produktion. Gennem koncernselskaberne er KAMIC Group repræsenteret i omkring 15 lande i Europa, Asien og Nordamerika. For mere information, besøg venligst www.kamicgroup.com.

Scanditron Danmark A/S
Bogøvej 15
8382 Hinnerup
Danmark
CVR nummer: DK14451390
P nummer: 1000746068
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032