23948sdkhjf
Del siden

Paul E. Danchell A/S

DANCHELL – DIN TOTAL SERVICEPARTNER

Danchell er en af Skandinaviens førende Electronic Manufacturing Services (EMS) producenter med stor erfaring i produktion af komplekse opgaver og logistikløsninger.

Vores kunder vælger Danchell, når parametre som kvalitet, præcision og fleksibilitet er afgørende.

Vi anvender vores 40 års erfaring, når du skal have fremstillet og leveret produkter som en komplet løsnin

Du kan trygt koncentrere dig om dine kernekompetencer.

Hos Danchell får du en samarbejdspartner, der kan håndtere hele produktets levetid, fra Design for Manufacturing (DFM), Supply Chain Management (SCM) og produktionsløsninger til eftermarkedsløsninger.

EN KONKURRENCEDYGTIG DANSK PRODUKTION

Hos Paul E. Danchell opererer vi med en løbende forbedringskultur, investerer i teknologi og automatisering, der sikrer vores konkurrencedygtighed, så du kan få alle fordelene af dansk produktion i dit nærområde til en konkurrencedygtig pris.

Dit produkt fremstilles ved hjælp af en optimeret tilgang og med den seneste teknologi. Vi designer skalerbare løsninger, der har den fleksibilitet og smidighed, der skal til for at sikre effektive leverancer. Vi er fokuseret på lav-medium volumen, gerne med høj kompleksitet, og spænder fra leverancer af printkort til færdige produkter.

TEKNOLOGISKE KOMPETENCER

Vi kan hjælpe dig med en effektiv lancering af dit nye produkt. Vores teknologiske udstyr, i kombination med de nødvendige kompetencer, gør, at vi kan hjælpe vores kunder med problemstillinger, som de ellers ville have vanskeligt ved at få ordenligt afklaret.

Du kan således komme hurtigere videre med din udvikling eller problemløsning.

Dette vil give en hurtigere og mere effektiv ”time to market”.
Vores dygtige teknikere udforsker og følger de nyeste teknologier, design-teknikker og arbejder på tværs af forskellige markedssegmenter, og derfor har vi ofte set nye teknologier, der kan anvendes til at understøtte dit produkt.

Dette kan give dig konkurrencefordele uden at investere i intern ekspertise, uddannelse, eller ende med et manuelt produceret løntungt produkt med en dårlig yield.

HØJ KVALITET

Vores ISO-9001, ISO-13485 og QSR-821 FDA kompatible produktion (US Food and Drug Administration) og tekniske faciliteter støtter dig i både dine eksisterende og nye produkter.

Vi har erfaring inden for teknik og fremstilling af FDA klasse II systemer.

Som kunde vil du drage fordele af vores erfaring og tekniske ekspertise inden for det krævende medicinske område.

Dit produkt vil blive håndteret af et dedikeret team af teknikere, forpligtet til høj kvalitet og fremragende håndværk, med ekspertise i at integrere førende teknologier.

Derudover kan du drage fordel af vores effektive Supply Chain og produktionsløsninger, der sparer dig tid og penge, uden at give køb på kvaliteten.

KUNDEORIENTERET
Paul E. Danchell fungerer som en forlængelse af din virksomhed.

Vores dygtige medarbejdere udvikler en dyb forståelse for dit produkt, flow og processer.

Vi stræber efter at bevare en tæt kommunikation på alle niveauer for at sikre et effektivt samarbejde, og for at kunne levere den rigtige fleksibilitet, tilpasset dine varierende behov.

 

Paul E. Danchell A/S
Lyngvej 8
4450 Jyderup
Danmark
CVR nummer: DK56474919
P nummer: 1002048584
68
ISO 13485, ISO 9001:2008, UL, AAA, ATEX, IPC, FDA-godkendt, ISO 9001
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.048