23948sdkhjf

Kompetencer fra ABCliner - ABC rørteknik ApS

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 1

ID Ingeniøren

Praktisk ingeniørarbejde for vores samarbejdspartnere der anvender ABCliner Løsninger. Løsninger der gør en forskel indenfor kloak- og ledningsrenovering og den danske infrastruktur.

Tulipa Havedesign

Med Tulipa havedesign, får du den røde tråd gennem hele dit haveprojekt. 2 tegninger, en planteliste med priser, plantebeskrivelse og en vejledning til hvordan din nye have skal passes.

ABCliner Brøndrenovering

Effektiv brøndrenovering, vandtæt løsning og optimal beskyttelse mod svovlbrinte. Selvbærende opbygning med vedhæftning og forankring - Den rigtige brøndrenovering.

ABCliner Overfladerenovering

Effektiv overfladerenovering, vandtæt løsning og optimal beskyttelse mod svovlbrinte og slitage. Selvbærende opbygning med vedhæftning og forankring - Den rigtige overfladerenovering.

ABCliner Strømpeforing STIK

Renovering af kloakstikledninger med glasfiberarmeret epoxy strømpeforinger. De placeres med lufttryk og hærdes via tryk, samt eventuel varme Effektiv og fleksibel renovering.

ABCliner Kort Strømpe

Renovering af enkeltstående skader på kloakledninger med glasfiberarmeret epoxy kort strømpe. De placeres med lufttryk og hærdes via tryk Hurtig og effektiv reparation af enkelte skader.

Tulipa Butik-Plantesalg

Tulipa leverer 1. kvalitets planter lige til din dør. Ud fra din planteliste med priser, der kan følge med din haveplan.

ABCliner Overfladebehandling og -beskyttelse

Effektiv overfladebeskyttelse og behandling af nye betonemner, så der sikres en optimal beskyttelse mod svovlbrinte og slitage. - Den rigtige overfladebeskyttelse.

ABCliner Strømpeforing UVR

Renovering af kloakledninger med glasfiberarmeret polyester strømpeforinger. De placeres med lufttryk og hærdes med UV-lys – Hurtig og effektiv renovering.

Resultater per side:12244896
Side af 1

Fakta om ABCliner - ABC rørteknik ApS

Adresse
ABCliner - ABC rørteknik ApS
co) Brejning Østergård
Østergårdsvej 25, Brejning

7080 Børkop

Region
Danmark
Syddanmark
Vejle Kommune

Telefon: +45 24878593

CVR nummer: DK29443742

P nummer: 1012167500

Ansatte: 4

Kontaktpersoner

ABCliner / ABC rørteknik ABCliner / ABC rørteknik
Direkte telefon: +45 24878593

Send til en kollega

0.109