23948sdkhjf

Er dine fartskriverdata sikre?

Tilbydes
Udløber
1. november 2020

Du har helt styr på fartskriverdata, ikk’å?

Hvor er dataen fra chaufførkort og fartskrivere gemt? Er din eksterne harddisk sikker? Hvordan var det nu lige med reglerne? Bekymringerne er mange, og der går ikke længe før de små grå roterer for fulde drøn takket være fartskrivere og køre/hviletidsreglerne. Bruger du også for lang tid på at downloade, finde og gemme fartskriverdata, så har du måske brug for hjælp?

Få styr på din data 

Hos BG Fleet oplever vi, at rigtig mange ikke har styr på deres data - og det er synd, for det koster ikke ret meget at gøre livet lidt lettere og få ro i bøtten. Til gengæld kan det være en dyr fornøjelse, når bøderne falder, fordi der er ikke er styr på dataen - og det gør de faktisk ret ofte. 

Tiden flyver afsted, når der er travlhed i firmaet, og før du ser dig om er fristerne for aflæsning af fartskriverne overskredet. Problemet opstår, når du tror, at du har styr på dine data. En dag skal du finde filerne frem og puf - på magisk vis er filerne væk. Det er ikke nødvendigvis din fejl, men kan skyldes at filerne er defekte på grund af en defekt fartskriver, defekt harddisk eller mangelfuld udlæsning. 

Gennemgang af din løsning

Lad os gennemgå din nuværende løsning og hjælpe dig med at få styr på dine fartskriverdata - det koster ikke noget og er helt uforpligtende. 

Vi hjælper dig til at finde den bedste og smarteste fartskriver-løsning til netop dine behov. Tag et kig på vores hjemmeside

bgsc.dk

for at blive klogere på fartskrivere og relaterede services.

Al support foregår selvfølgelig på dansk. 

Vi ser frem til at hjælpe dig. 

Ring på tlf. 87 41 80 47 for uforpligtende råd og vejledning.
Udbyder
BG Service Center
Jens Juuls Vej 28
8260 Viby J
Danmark

Michael Andersen
Telefon: +45 51342375

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.188