23948sdkhjf

Systemintegration og workflow

Tilbydes
Udløber
31. august 2019

Integration og workflow
Parallelt med brugernes øgede krav til adgang til systemer på nye platforme, vokser kravet til at de bagvedliggende systemer fungerer fuldt integreret. Mange interne medarbejdere er i dag vant til at "hoppe" mellem forskellige systemer, men i forbindelse med øget selvbetjening og automatisering af processer, stiller det krav til en øget integration og workflowstyring.

Systemate har arbejdet med integration og workflow igennem de sidste 10 år. Vi har udviklet løsninger som trækker data fra forskellige interne og eksterne systemer, som opsamler informationer fra fysiske enheder enten på batch basis eller i realtid, og trukket data fra web-services, offentlige datakilder og globale netværk.

Systemate arbejder sammen med forskellige 3. partsleverandører for at sikre en konsistent integration og håndtering af workflow. Kendetegnende for disse systemer er, at de baserer sig på 3 eller 4-lags arkitektur, som giver en sikker adskillelse af funktioner.

Stringent arkitektur og integration mellem systemer er med til at sikre anvendelsen af de bedste løsninger og ved at optimere samspillet mellem de systemer opnås den bedste synergi. Nogle af de platforme som Systemate anvender i vores løsninger er følgende, der hver især har deres stærke og svage sider:
◾Windows Communication Foundation
◾Microsoft Biztalk Server
◾Tibco ESB

Herigennem skabes der bl.a.:
◾en platform for integration af mobile løsninger
◾en mulighed for en Event Driven (hændelsesbaseret) kundedialog
◾en integreret portal som indgang til alle systemer
◾integration imellem nye og gamle systemer
Læs mere på Systemate.dk
Udbyder
Systemate A/S
Lyshøjen 14
8520 Lystrup
Danmark

Christopher Harrison
Telefon: +45 96314444


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.127