23948sdkhjf

Mekanikudvikling

Tilbydes
Udløber
17. november 2020

Den tekniske udvikling går hurtigt fremad, hvilket også giver nye muligheder for at skabe innovative produkter og løsninger. Hos Prevas har vi lang erfaring med mekanikkonstruktion og har skabt flere prisbelønnede løsninger for vores kunder. Vi er en vigtig udviklingspartner for vores kunder og har blandt andet hjulpet med at udvikle medicinsk udstyr, optiske målesystemer, produktionsudstyr til bilindustrien og telekomrelaterede produkter.

I de senere år har vi øget antallet af professionelle mekanikudviklere væsentligt. Vi har i dag en yderst komplet konsulentbase og kan nu hjælpe inden for alle mekaniksegmenter. Det gælder alt lige fra forstudier og prototypeudvikling til produktionstilpasning, industrialisering og produktvedligeholdelse.

Prevas' konsulenter er vant til at arbejde med alle beslægtede kompetencer, såsom industrielt design, ergonomi, afprøvning, indbygget elektronik m.m.

Projekterne kan udføres hos Prevas, eller vi kan sende vores professionelle konsulenter ud til kunden. Vi har stor erfaring med at håndtere de CAD- og PDM-systemer, der findes på markedet.

Typiske hovedområder for vores konstruktører er:

  • Formartikler i plast og metal
  • Metalkonstruktioner
  • Finmekanik
  • Bevægelsesmekanik
  • Mekatronik
  • Dokumentation
  • Overholdelses af lovkrav

Du kan læse meget mere om Prevas' kompetencer på vores hjemmeside.

 

Om Prevas

Som ekstern udviklingspartner, med spidskompetencer indenfor software, elektronik, mekanik og projektledelse, er Prevas og vores konsulenter, specialiserede i at bidrage som den manglende puslebrik for at sikre at der findes den mest optimale løsning for vores kunders produktudviklingsprojekter. Højteknologiske løsninger, udviklet af Prevas, har afsæt i vores mission om at levere kvalitetssikrede produktudviklingsløsninger og vores passion for innovative teknologier, som giver forøget produktivitet og innovativ konkurrencekraft. Læs mere om Prevas på www.prevas.dk eller følg @prevasdenmark
Udbyder
Prevas A/S
Lyskær 3 EF / Hedeager 3
2730 Herlev / Aarhus N
Danmark

Søren W. Mathiasen
Telefon: +45 33159090


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156