23948sdkhjf

Skeptisk over for sociale medier?

Tilbydes
Udløber
14. december 2019

I kdmarketingsupport oplever vi, at mange små og mellemstore virksomheder er skeptiske over for brugen af de sociale medier, og de er bange for at blotte sig for meget. Dét skal du ikke være! For med brugen af de sociale medier understøtter du din virksomheds andre marketingaktiviteter og viser vejen til din forretning.

Effektiv og billig markedsføring
Er du endnu ikke på de sociale medier, er det ved at være på tide. Stort set alle danskere er på Facebook eller et andet socialt medie, så potentialet er stort. Samtidig er det en effektiv og billig måde at markedsføre din virksomhed på. Hvis altså du bruger det målrettet og afsætter tid til det.

Stort potentiale
Danmark er et af de lande i verden, hvor sociale medier er mest udbredt, og hvor procentdelen af befolkningen, der bruger dem, er rigtig høj. Ifølge Danmarks statistik var omkring 3,2 mio. dansker på de sociale medier i 2016. Facebook er det klart mest anvendte sociale medie, og 62% af dets brugere er på dagligt.

Vælg det rigtige medie
Om end flest danskere bruger Facebook, så er det ikke nødvendigvis dér, du først skal sætte ind. Når du skal vælge medie, handler det om, at du er dér, hvor dine potentielle kunder er. Samtidig skal virksomhedens ressourcer tages i betragtning, så du ikke risikerer at være på 3 forskellige medier, men reelt kun har tid og økonomi til at tage dig af det ene medie.

Skab mersalg uden at sælge
De sociale medier er især effektive til at brande din virksomhed og skabe mere synlighed. Men husk på, at du ikke skal have fokus på at sælge som i den traditionelle markedsføring. I stedet bør du have din målgruppe for øje og give dem det, der er relevant for dem.

Få hjælp og nå dine kunder
Lad os hjælpe dig med at implementere eller bruge de sociale medier effektivt i din markedsføring, så du får det optimale ud af de sociale medier. Kontakt os på 20 78 20 40 eller info@kdmarketingsupport.dk

Læs mere om effekten af sociale medier her

 
Udbyder
kd marketing support
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Danmark

Karina Davids
Telefon: +45 20782040


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.157