QuickTube stiller skarpt på byggebranchen

Tilbydes
Oprettet
Udløber
11. maj 2018

Med investeringen i en 38 meter lang fiber rørlaser, som er blandt Nordeuropas største, har QuickTube, som er en del Skovsager Group tydeligt markeret, at de vil være førende metalleverandør til byggebranchen i Danmark og de omkringliggende lande.

Den nye maskine forøger kapaciteten betydeligt og åbner op for helt nye materialer, størrelser og rørdimensioner hos QuickTube, som sammen med NMF Industries er en del af Skovsager Group.
Hos Skovsager Group lægger stor vægt på at samle de forskellige kompetencer inden for forarbejdning af stål og aluminium, således at kunderne har alle fordelene ved ”One point of entry”-filosofien. Altså én samlet projektleder, leverandør og sparringspartner, der samlet tilbyder en bred palet af muligheder til byggebranchen.

 

Klarer de helt store rørdimensioner
260 mm HEB bjælke. Op til 300 mm I-bjælke og U-profil. Den nye rørlaser kan klare hidtil usete rørdimensioner og godstykkelser, som man tidligere skulle til Sydtyskland for at få bearbejdet. I stedet kan QuickTube nu skære de helt store emner til byggebranchen for på fabrikken i Odense, og derefter fragte dem ud på byggepladsen, hvor de tilpassede emner let samles efter de aktuelle behov.

Kunden sparer på den måde værdifuld tid på diverse tilpasninger af rør og profiler ude på byggepladsen. Rørlaseren kan desuden også skære i kobber og messing, hvilket er et bevis på, at mulighederne nærmest er uendelige med den opdaterede maskinpark hos QuickTube.

 

Kom til åbent hus hos QuickTube d. 31/5

QuickTube fejrer investeringen i Nordeuropas største rørlaserskærer med et åbent hus arrangement d. 31/5 kl. 10-14. Her bydes på kolde drikkevarer, pølsevogn og en fremvisning at mulighederne i den seneste investering.

Se hele invitationen og tilmeld dig her.
Udbyder
Quicktube
Egestubben 1B
5270 Odense N
Danmark

Telefon: +45 66188681


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.163