23948sdkhjf

Brand identity - din virksomheds ansigt udadtil

Tilbydes
Udløber
24. januar 2019

Hos Factor X Adman skaber vi brand identity for virksomheder - både på B2C og B2B-markedet. Vi forstår den verden, virksomhederne færdes i, og vi forstår at skabe vækst.

Brand identity er jeres virksomheds ansigt udadtil. Det er de signaler, I selv sender ud og har kontrol over – jeres grafiske profil, logotype, tekstunivers, jeres adfærd på sociale medier, hvordan jeres medarbejdere er klædt, når de er på messe og masser af andre ting. Den skal lynhurtigt slå fast, hvem I er, og hvad I står for.

Disse signaler skal koordineres, da det ikke skal være tilfældigt, hvad kunderne tænker på. De skal tænke på lige netop dét, I vil have dem til at tænke på. Det er en kæmpe fordel, at I som virksomhed ved, hvilke værdier og kompetencer I tilbyder jeres kunder. Sværere bliver det at lade udtrykke dette gennem jeres brand identity. Det kan vi hjælpe jer med.

Kill your darlings

Når vi tilrettelægger jeres brand identity handler det om at sikre tre ting:

  • Ensartethed i det grafiske udtryk
  • Formidling internt af retningslinjerne for den grafiske identitet
  • Og ikke mindst: at gøre op med det gamle

Selv om I elsker jeres logo, er det ikke sikkert, det sender de rigtige signaler, og så må I bide hovedet af al nostalgi og sende de gode gamle sager på pension. ”Kill your darlings” - kun sådan får I en klar og letforståelig profil i et komplekst marked.

Nysgerrig?

Kontakt os på info@fxa.dk eller 8731 1030 for en uformel snak.

Du kan også besøge www.fxa.dk og blive klogere på, hvad vi laver.


 
Udbyder
FACTOR X ADMAN A/S
12a Kattesundet
1458 København K
Danmark

Pawel Antoni Lange
Telefon: +45 3377 4200


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.135