23948sdkhjf

FRIIS & MOLTKE Architects tilbyder rådgivning ved indretning og design.

Tilbydes
Udløber
2. februar 2020

Indretning baseret på brugerindragelse biddrager til en optimal oplevelse og brug af den unikke bygning.

En tæt dialog med projektets interessenter er forudsætningen for at skabe fremsynet arkitektur af høj kvalitet, som kommer alle involverede til gode.  Med udgangspunkt i bygherrens ønsker og krav udfører tegnestuen projekter med en klar bærende idé, som forener og udnytter stedets potentiale.

Vores arkitektur tager udgangspunkt i unikke koncepter, som videreudvikles og raffineres gennem hele processen til det færdige byggeri.

Den tætte dialog bygherre, brugere, rådgiverteam og de udførende imellem et vigtigt grundlag for at definere et fælles mål for form og indhold, som er et uvurderligt udgangspunkt for optimal anvendelse af de nye rammer - både økonomisk, funktionelt og arkitektonisk.

Det færdige byggeri bliver jo i sagens natur nogens hjem, arbejdsplads eller opholdssted, nogens trygge ramme og ståsted i hverdagen - et sted, som skal skabe trivsel og glæde for brugeren. Et bevidst samspil mellem arkitektoniske og sociologiske faktorer skaber - i forlængelse af dette - arkitektur præget af menneskelighed og kvalitet. 

Se flere referencer her.
Udbyder
Friis & Moltke A/S
Åboulevarden 1
8000 Aarhus C
Danmark

Birgitte Dahl
Telefon: +45 41947058


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.094