23948sdkhjf

Client Construction - entreprenørkompetencer på rådgiverbasis

Tilbydes
Udløber
21. december 2020

Professionel styring af projekter

Client Construction er et koncept, hvor vi tilfører bygherrens organisation alle de byggetekniske, ledelsesmæssige og økonomiske kompetencer, der er nødvendige for at gennemføre et byggeri fra start til slut. Kompetencer der traditionelt er placeret hos bygherrerådgiveren og totalentreprenøren. V2C hjælper bygherren til at styre processerne omkring byggeriet og at opnå maksimal indflydelse i samspillet mellem alle projektets aktører - en organisering, hvor bygherren således varetager den ledende og koordinerende rolle i projektets gennemførelse, ved brug af en juridisk og økonomisk uafhængig rådgiver.

Med Client Construction bliver du en slagkraftig og beslutningsdygtig bygherre. Vi skaber samspil mellem de mange fagdiscipliner og gør processen overskuelig og håndterbar at stå i spidsen for.

Det kompetencebaserede byggeri

V2C kan tilknyttes byggeprojektet med hele viften af kompetencer. Derudover kan vores ydelser sættes i spil enkeltvis, hvor der er et særligt behov.

V2C tilbyder ressourcer til bygherrens organisation inden for følgende roller og fag:

·       Projekteringsledelse

·       Projektledelse 

·       Byggeledelse

·       Arbejdsmiljøkoordinering (AMK) i projektering og udførelse

·       IKT-ledelse

·       Commissioningledelse (Cx)

·       Bygherrerepræsentant

·       Afleveringsforretninger, 1 og 5 års gennemgang

·       Fagtilsyn

Vi udgør et stærkt tværfagligt team af specialister, med en bred vifte af kompetencer. Det betyder, at vi har mulighed for at inddrage mange faglige perspektiver, når vi løser komplicerede problemstillinger.

Med Client Construction kan bygherre få alle relevante kompetencer i spil fra start uden at låse sig fast på en entreprenør. Hermed skaber vi tryghed for bygherren om, hvorvidt byggeprojektet er realiserbart, og hvordan projektet sammensættes optimalt. 

 ”Med solid byggeerfaring og entreprenørens mind-set udfordrer V2C det traditionelle tankesæt og bringer afgørende projektbeslutninger tæt på bygherren.”
Udbyder
V2C ApS
Torveporten 2
2500 Valby
Danmark

Anna Misztal D' Abadia
Telefon: +45 20605068

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.171