23948sdkhjf

Omstillingsparat serieproduktion

Tilbydes
Udløber
7. marts 2020

Vi har mange års erfaring som underleverandør til industrien, og vi tilbyder en høj kvalitet hver gang til fornuftige priser. Vores veludbyggede maskinpark og dygtige medarbejdere gør det muligt at tilbyde serieproduktion til konkurrencedygtige priser – og samtidig holde en høj kvalitet. Mange af vores maskiner har meget korte omstillingstider – hvilket sikrer hurtig levering.

I forbindelse med vores produktion kan vi tilbyde montage og opstart af egne emner og anlæg. Derudover kan vores produktion kombineres med halv- og helfabrikata fra andre leverandører.

Vi tilpasser os din produktion 
Med mere end to årtiers erfaring som underleverandør, er vi den troværdige partner for både de store såvel små virksomheder i landet. Vores dygtige medarbejdere og veludbyggede maskinpark gør, at vi hurtigt kan omstille produktionen til dine behov.

Hurtig omstilling
En af vores største styrker ligger i at udvikle og levere emner, som er kritiske for kundernes produktion. Hvad end det er reservedele eller delkomponenter vil du hurtigt kunne få det rigtige produkt hos os.

Serieproduktion som et samarbejde
Vi er mere end blot en leverandør for mange af vores kunder. Vi er en troværdig sparringspartner i alle facer fra design til produktion. Vi har erfaring fra mange forskellige brancher og byder gerne ind med optimeringsforslag til din produktion.

Læs om JW Industri
Udbyder
JW Industri A/S
Smedevej 7
7430 Ikast
Danmark

Ejner Overby
Telefon: +45 41 99 67 08


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.142