23948sdkhjf

Jern fra Brimas A/S

Tilbydes
Udløber
26. august 2021

Brimas A/S

er specialister i bearbejdning af jern, galvaniseret stål eller malet stål og har branchens bedste fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Førnævnte har bl.a. gjort det muligt, at tiltrække områdets absolut dygtigste kleinsmede, der er specialister indenfor bearbejdning af specialopgaver i jern.

Hos Brimas A/S arbejder vi ikke med en funktionsopdelt produktion. Udgangspunktet for en opgave er, at medarbejderen følger produktet fra start til slut. Det stiller store krav til den enkelte medarbejder, men sikrer medarbejderen en alsidig arbejdsdag, samtidig med, at virksomheden får en fleksibel produktion, hvilket kommer kunden til gode.

Certificering

Brimas

er certificeret til at udføre og CE mærke svejste konstruktioner til byggebranchen og vindmølleindustrien i henhold til BR10.
Konsekvensen ved at anvende en underleverandør der ikke opfylder kravene i BR10 har vist sig at være omfattende, idet alt bygningsstål leveret og fremstillet efter 1. januar 2009 der ikke opfylder kravene i EN 1090-2, kan kræves nedtaget.
I første omgang er det underleverandøren (Smede- og maskinfabrikken) der har ansvaret, men i tilfælde af at de eksempelvis ikke eksisterer mere, falder ansvaret tilbage på bygherre/rådgiver.
Brimas A/S har pr. 1. januar 2009, indført kvalitetsstyring efter DS/EN 3834-3, hvorfor virksomheden opfylder alle krav jf. BR10 og EN 1090-2.
Udbyder
Brimas
Satellitvej 10
8700 Horsens
Danmark

Kim Due Jacobsen
Telefon: +45 40265733

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156