23948sdkhjf

Få overblik over smitteveje og hygiejne

Tilbydes
Udløber
3. september 2021

Tjek op på forureningskilder og smitteveje, og få konkrete input til forbedringer. 

Vores lange erfaring med talrige besøg i landbrug og industri, har givet os en stor og bred viden om hvordan og hvor der effektivt kan sættes ind i forhold til forureningskilder og smitteveje. 

Brug en dag sammen med os og få konkrete input til forbedringer der betaler sig. 

Et besøg vil normalt foregå ved, at vi følger med jer ind i jeres produktion som normal gæst, hvor vi undervejs observerer og klarlægger de risici vi ser og de rutiner der kan være genstand for fejl og misforståelser. 

I forbindelse med besøget kan vi tage simple swaps af relevante områder for identificering af evt. kontaminationsfare eller rengøringsproblemer.

Som afslutning på besøget, vil vi gennemgå de umiddelbare forhold vi har fundet som kan optimeres, ligesom vi vil hjælpe med at lokalisere hvor man får størst effekt for mindst indsats. 

Få dage efter besøget vil man modtage en kortfattet rapport, med de punkter som er fundet relevante for fremtidig indsats. Denne rapport er lavet på punktform med angivelse af vores anbefaling for prioritering. Desuden er der til hvert punkt angivet 1-2 løsningsforslag. 
Udbyder
Naturlig Desinfektion
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Danmark

Pernille Snitkjær
Telefon: +45 22680680


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125