23948sdkhjf

Få et stabilt indeklima og spar energi med befugtning

Tilbydes
Udløber
25. februar 2021

Bliv klogere på, om befugtning kan energieffektivisere jeres drift samt forbedre jeres produktion og arbejdsmiljø – få besøg af én af vores rådgivere til en uforpligtende snak om jeres situation og behov.

Et dårligt indeklima kan både ødelægge jeres produkter og medarbejders arbejdsmiljø, hvorfor det er vigtigt at prioritere.

Direkte befugtning (adiabatisk køling) vinder frem i mange produktionslokaler, fordi det er en yderst energieffektiv vej til et stabilt indeklima. Teknikken er særlig relevant for virksomheder, der køler sine lokaler og haller - eller som oplever udfordringer med statisk elektricitet.

Ved at forstøve lokaler/haller med vand trækkes varmen ud af luften, hvilket køler. Når direkte befugtning bygges sammen med f.eks. ventilationsanlæg, opnås et energieffektivt og stabilt indeklima.

I EnergySolution er vi eksperter i at tænke direkte befugtning sammen med ventilationsanlæg og varme/kølesystemer. Fordi vi samarbejder med de bedste og mest erfarne leverandører i branchen, er vi altid i stand til at undersøge, om direkte befugtning er en mulig løsning på en kundes udfordringer.

Dermed kan vi gøre det muligt for vores kunder at få den bedste løsning, hvilket bidrager til økonomiske- og energimæssige besparelser.

UDBYTTE SOM KUNDE VED OS:

  • Opnå et stabilt og energieffektivt indeklima, der forbedrer jeres produktion og arbejdsmiljø
  • Få et økonomisk og miljørigtigt alternativ til mekanisk køling
  • Få forbedret driftsøkonomi ved at kombinere ventilationsanlæg og direkte befugtning (adiabatisk køling) med hinanden
  • Undgå statisk elektricitet og øget fejlrate i elektronik- og plastproduktioner

Læs om vores samarbejde med bl.a. Carlsberg, Kamstrup og Sky-light.
Udbyder
Energysolution A/S
True Møllevej 1
8381 Tilst
Danmark

Frank Meldgaard Christensen
Telefon: +45 52506667


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141