23948sdkhjf

Verdens førende producent af præisolerede rørsystemer til industrien

Tilbydes
Udløber
26. marts 2021

Kundens forretning og produktion er altid LOGSTORs førsteprioritet. Derfor kan LOGSTOR levere specialløsninger nøjagtigt til kundens behov og under stramme deadlines, som minimerer produktionsstop og -omkostninger.

Højspecialiserede løsninger til alle industrier
Nogle kunder har brug for løsninger, der minimerer produktionsstoppet mest muligt. Derfor kan LOGSTOR levere specielle løsninger, der tager kortere tid at installere, og som passer præcist til kundens behov. Mange specialløsninger kræver en proaktiv partner, som kan rådgive mod den bedste løsning. Her gør LOGSTORs tekniske specialister en kæmpe forskel for vores industrikunder.

Selvom løsningerne kan ligge ud over vores standardkomponenter, kan vi hurtigt fabrikere et specialdesignet rør eller fitting. Det skyldes LOGSTORs kompetente teknikere og ingeniører, der altid kan finde en løsning på kundens eksakte behov ud fra det agile løsningsapparat, som LOGSTOR besidder.

Vi har fx inkorporeret anvendelsen af PIR som isolering i vores program – enten til dampsystemer med lavt tryk, driftstemperaturer over 120°C eller til rørsystemer, der kræver særligt brandhæmmende isolering.Er mediet særligt aggressiv eller ønskes en korrosionsbeskyttende indvendig coating har vi samarbejde med en af landets førende specialister indenfor overfladebehandling, og kan derfor tilbyde en komplet pakke.
Udbyder
LOGSTOR A/S
Danmarksvej 11
9670 Løgstør
Danmark

Michael Heeager Nystrup
Telefon: +45 29 47 77 46

Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125